Maak kennis met Carmen Lauren Visser

Carmen Lauren Visser is een bijzonder mooie Nederlandse vrouw. We zien foto’s van haar van over de hele wereld, ze reist namelijk wat af. Desondanks staat er op haar Instagram dat zij in Amsterdam en Parijs verblijft. Toch vinden wij het niet erg om haar regelmatig in de mooiste bikini’s op de allermooiste stranden te zien.

Naast dat ze vanaf nu door het leven gaat als de vriendin van Antoon, volgt ze in Amsterdam een studie aan de Vrije Universiteit. Ze volgt hier de studie International Business Administration. Verder is er niet ontzettend veel bekend over deze dame, behalve dat ze er gewoon prachtig uitziet. Iets waar we gewoon echt niet omheen kunnen. We zouden graag met haar een beschuitje willen eten of een cocktail willen drinken op een prachtig strand.

Hieronder een aantal prachtige foto’s van de bijzonder knappe Carmen (bron: Instagram):

Antoon

Er gingen al enige tijd geruchten de ronde dat Carmen en Antoon aan het daten waren. Zo waren ze al meermaals samen (in het geheim) gespot, en is er zelfs een video opgedoken dat ze ruzie hadden op een plein in Amsterdam. Onderhand is het wel bevestigd: ze zitten in een relatie.