Maak kennis met de Carmella Hoegaerden

De Nederlandse Carmella Hoegaarden is een prachtige vrouw van eigen bodem en gaat door het leven als succesvol model. Zo staat zij onder contract bij verschillende modellenbureaus in Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Australië. Zij reist regelmatig de hele wereld over om hele bijzondere shoots op exotische locaties te doen voor merken als RAMZEN, BALR en het lingeriemerk Intimissimi. Eén ding is zeker: dit levert maar al te leuke plaatjes op met haar afgetrainde lichaam, donkere haren en prachtige blauwe ogen. En wij moeten eerlijk toegeven dat Carmella een plek verdient tussen de mooiste Nederlandse brunettes.

Maar hier blijft het niet bij. De brunette staat ook regelmatig model voor grote magazines als onder andere Marie Claire, NOUVEAU en AMICA Magazine. Zeker iets om trots op te zijn.

De fantastische foto’s van het Nederlandse model op Instagram

Haar fantastische looks gaan op sociale media ook niet onopgemerkt voorbij. Zo heeft zij op dit moment maar liefst 9.987 volgers op Instagram en dat zal in de aankomende jaren waarschijnlijk alleen nog maar gaan stijgen. Hier verrast ze haar volgers regelmatig met plaatjes van shoots, maar is ook een glimp uit haar privéleven op te vangen. Zo is te zien dat Carmella Hoegaarden gek is op reisjes naar de zon. Ze is de afgelopen tijd dan ook naar Marrakesh en Ibiza geweest en heeft een aantal weken geleden ook de kou opgezocht tijdens een welverdiende wintersportvakantie in Italië.

Tot slot houdt de Carmella ook van lekker eten en drinken en tijd met haar vriendinnen. We kunnen dus wel stellen dat ze een veelzijdige vrouw is en met haar zwoele blik op iedere foto zijn wij mannen toch echt van de kaart. Bekijk hieronder een greep uit onze favoriete Instagram-foto’s van deze prachtige dame: