Wie is Carly Baker?

De knappe Britse Carly Baker is op haar viertiende ontdekt en sindsdien is zij een bezige bij. Ze werkt al jaren aan haar loopbaan als actrice, zangeres en model. Zo’n vijf jaar geleden maakte ze haar debuut in de UFC als Ring Girl.

Een echte alleskunner dus, deze Carly Baker. Ze heeft model gestaan voor verschillende Amerikaanse en ook Britse tiener magazines. Toch leek het haar leuker om haar droom als zangeres achterna te gaan en dat deed ze. Ze werd onderdeel van het zangduo Mynxters en uiteindelijk was ze te horen op het nummer Hello Kitty, dat uitkwam terug in 2001. Later tekende ze een contract bij BMG Records en besloot ze Mynxters achter zich te laten en lid te worden van de girlband SW1.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carly Baker (@carlybaker55)

Van missverkiezing naar UFC Ring Girl

Baker mocht ook Groot Brittaniƫ representeren in een missverkiezing van 2013. Helaas won ze niet, maar ze heeft zichzelf hierdoor wel op de kaart gezet. Met haar deelname aan de wedstrijd kreeg zij vele aanbidders op sociale media en haar aantal Instagram-volgers steeg het nog meer toen zij voet zette in de Verenigde Staten.

Het begon allemaal met een persoonlijk berichtje van de UFC-baas Dana White. Nog geen week later ze Carly in het vliegtuig om kennis te maken met White en de rest is geschiedenis. Ze groeide uit tot een van de bekendste en knapste UFC Ring Girls ooit en heeft al een redelijke fanbase opgebouwd.

De prachtige dame gaat namelijk wereldwijd viral met haar foto’s op Instagram. Hieronder kan je wat Instagram-foto’s vinden van Carly:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carly Baker (@carlybaker55)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Carly Baker (@carlybaker55)