Bert van Leeuwen heeft een prachtige dochter

Bert van Leeuwen is al sinds 1984 werkzaam op de televisie. Zo is hij vooral bekend van Het Familiediner, dat hij sinds 2003 presenteert. Daarnaast heeft Bert onder andere ook De Grootste Royaltykenner van Nederland en That’s the Question gepresenteerd.

Naast deze fantastische carrière heeft Bert achter de schermen ook geluk gehad. Zo heeft hij vier kinderen, waaronder een prachtige dochter genaamd Carlijn en zij heeft dan ook helemaal onze aandacht getrokken. De hoogste tijd om jou meer over de leuke Carlijn te vertellen.

Carlijn van Leeuwen

De 27-jarige Carlijn van Leeuwen is een bezig bijtje. Zo heeft zij Geneeskunde gestudeerd en werkt zij inmiddels als arts in het ziekenhuis. Wij kunnen dus wel stellen dat deze dame een combinatie is van beauty en brains. Daarnaast timmert de dochter van Bert van Leeuwen ook lekker aan de weg op sociale media. Zo heeft zij inmiddels 156.000 volgers verzameld op Instagram, waar zij de ene na de andere dansvideo plaatst en leuke foto’s met haar schoonzus – en tevens topmodel – Romee Strijd. Verder is Carlijn met zo’n 400.000 volgers ook actief op TikTok en zij lijkt hier wel een danseres die op topniveau traint. Het liefste danst zij hier met haar vriendinnen in dezelfde outfits.

Omdat Carlijn zo lekker gaat via de socials heeft zij twee jaar geleden in samenwerking met H&M ook kleding gedoneerd voor de Voedselbank via een veiling, een prachtig initiatief. Carlijn, de dochter van Bert van Leeuwen, voldoet voor ons echt aan het perfecte plaatje, zowel qua innerlijk als qua uiterlijk. Wij zijn niet de enige die dat vinden. Carlijn stond in 2017 namelijk op plek 232 in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Het zou dan ook niet meer dan terecht zijn als we deze bombshell hier de komende jaren weer in zullen zien, want look at her. Wij selecteerden een aantal foto’s van haar Instagram: