Cardi B geeft Offset een bizar verjaardagscadeau

Kiari Cephus, bekend onder de artiesten naam Offset, en Cardi B zijn al lang samen. Ze hebben samen twee kinderen, een zoon en een dochter. Offset heeft al drie kinderen uit een eerdere relatie. Rapper Cardi B en Offset zijn in september 2017 in het geheim getrouwd. Afgelopen woensdag vierden de twee de dertigste verjaardag van Offset. Deze werd gevierd in een stripclub in New York met genoeg andere mensen.

Bij het vieren van een verjaardag hoort dan ook een gepast verjaardagscadeau. We kennen Cardi B allemaal als een uitgesproken en overdreven persoonlijkheid. Dat laat ze terugkomen in het cadeau voor haar jarige vriend Offset. Zelf vertelt ze in de video als onderbouwing voor haar cadeau:¬†‘Ik weet dat je veel zakelijke plannen hebt voor 2022’. Om haar vriend daarbij te ondersteunen reikt ze hem een cheque uit van twee miljoen euro. Ja, je leest het goed, twee miljoen euro als verjaardagscadeau.

Offset kan hier wel aan gaan wennen als cadeau. Twee jaar geleden gaf de dame haar vriend precies hetzelfde cadeau. Cardi B en Offset komen aan geld gelukkig niks tekort. Offset strooit op het podium in de stripclub namelijk met 100.000 euro. Zo gaat die twee miljoen euro wel heel snel. Bekijk de video waarin de cheque van twee miljoen euro wordt uitgereikt hieronder,

 

Ook op Instagram feliciteert Cardi B haar vriend met zijn dertigste verjaardag. Met allerlei filmpjes waarin hij als vader te zien wilt ze hem bedanken voor alles. Zo vertelt ze: ‘Ik hou van de manier waarop jij jij wordt, en de manier waarop jij vader bent voor onze kinderen’.

Het geven van een groots cadeau is niet heel bijzonder in de artiesten wereld. Ook onze Nederlandse zanger André Hazes kreeg een mega cadeau voor zijn verjaardag. Namelijk een BMW ter waarde van 150.000 euro.