Will Smith beschikt over één van de dikste campers ter wereld

Will heeft de beschikking over één van de dikste campers ter wereld. “The Heat”, zoals de camper ook wel wordt genoemd, biedt liefst 1200 vierkante meter aan bruikbare ruimte, wat meer is dan een gemiddeld appartement. Als de camper stilstaat, wordt hij nog breder en hoger. Het dak is uitgerust met acht zuigers die het dak naar buiten kunnen duwen, waardoor deze tot 107 centimeter omhoog komt. Bizar!

Will Smith

Boven is een heuse filmzaal te vinden die plaats biedt voor maar liefst 30 personen. Zo kan Will met al zijn collega’s en vrienden naar zijn eigen film kijken. De filmzaal is uitgerust met volledige zonwering en een gigantisch 100-inch scherm.

Beneden is nog een volledig uitgerust keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, een eetkamer, een kledingkast én een make up-kamer te vinden. Het beschikt verder over granieten aanrechtbladen van $ 200.000, banken van $ 30.000 en meer dan $ 125.000 aan gadgets en technologie, waaronder in totaal 14 tv’s. De badkamer alleen, die een douche en een sauna bevat, kost $ 25.000. Wauw!

Motorhome Will Smith

De camper kost in totaal zo’n $ 2,5 miljoen. En als je zelf nog wat geld in een oude sok hebt liggen: Will Smith verhuurt het imponerende huis op wielen als hij er zelf geen gebruik van maakt. Dat kost je echter wel $ 9.000, omgerekend zo’n €8.200, per week.