Black Ops 4

We hebben al eerder geschreven over de release van de nieuwste versie van de Call of Duty-reeks. Toch lijkt de game anders te worden dan gedacht. Er is gisteren merchandise en het nieuwe logo opgedoken dat meer informatie geeft over hoe de game eruit zal zien.

COD black ops 4 MAN MAN

James Harden van de Houston Rockets verscheen in een volledige camouflage outfit inclusief pet. De pet had veel weg van het logo van deel 3, maar dan met een streep erbij. Andere bronnen hebben bevestigd dat dit de officiële pet is van Black Ops 4, waardoor de game waarschijnlijk de naam Call of Duty: Black Ops IIII krijgt. Het nieuwste deel zal zich toch in de nabije toekomst afspelen in plaats van in het heden. Dit spreekt eerdere geruchten dan ook geheel tegen. Het volgt zo het thema van de voorgaande games op die zich allen in de toekomst afspelen. Het fragment van de outfit van James Harden zie je hieronder:

Het verhaal lijkt verder te gaan waar het is gebleven. Echter is er nog geen officiële verklaring geven, dus alles is nog mogelijk. Een andere game waar we naar uitkijken is GTA 6, welke in 2021 uit zal komen.