Bugaboo, bekend van de kinderwagens, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring in de kinderwagen branche kun je wel stellen dat ze wel degelijk verstand hebben van mobiliteit. Maar wat als je die kennis toe zou passen in het ontwerpen van een ander product? Dan krijg je de Bugaboo Boxer, een revolutionair koffersysteem dat is ontworpen om reizen gemakkelijker te maken. Een koffersysteem dat jou ontheft van enige inspanning en dat bovendien gemakkelijk te besturen is door simpelweg lichtjes te duwen.
bugabooo

Hoe werkt de Bugaboo Boxer?

Het begint bij het chassis, dit is het frame die er voor zorgt dat jij je niet hoeft in te spannen. Daarnaast houdt dit frame je bagage bij elkaar. Vervolgens kies je welke koffer je wilt, voor een lange reis kies je de reiskoffer. Voor een korte reis zoals een stedentrip naar een toffe stad kies je voor de cabinekoffer. Reis je veel zakelijk? Kies dan voor de zakelijke variant, dit is is de cabinekoffer gecombineerd met een laptoptas. De verschillende onderdelen zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, hierdoor kun je het koffersysteem aanpassen naar jouw smaak.

Bugaboo Boxer Koffer koffer systeem MAN MAN

Dus ga je voor ver weg of dichtbij, een korte trip of een langere reis. Het begint bij de stijlvolle Bugaboo Boxer. De koffersystemen beginnen vanaf €870,- dit is niet goedkoop, maar zie het als een investering in een ultieme reispartner die voor het optimale reiscomfort zorgt.

cabin case Bugaboo MAN MAN

Boxer korte trips

Bugaboo €870 Shop nu
travel-case-cabin-case Bugaboo MAN MAN

Boxer lange reizen

Bugaboo €1260 Shop nu

Zeker als je vaak reist is de Bugaboo Boxer het geld dubbel en dwars waard. Benieuwd hoe jij je het beste kunt kleden voor een een stedentrip? Check dan deze looks die jij kunt rocken tijdens een stedentrip naar een wereldstad. 

Bugaboo Koffersysteem reizen koffer man man