Bruut x Daily Paper

Daily Paper en Bruut werken al samen sinds het openen van de Bruut store in Hoofddorp. Daily Paper was toentertijd een opkomend kledingmerk. Bruut zag veel potentie in het merk en besloot deze op te nemen in de collectie van de store. Inmiddels, vijf jaar later, is Daily Paper uitgegroeid tot een van de bekendste brands van Nederland. Verschillende artiesten dragen het merk en ook in het alledaagse straatbeeld is veel kleding van Daily Paper te zien.

Bruut x Daily Paper MAN MAN
Credits Fotografie: Ali Mousavi & Lisa Wals

De start van je outfit: ‘Codal’ T-shirts

De ‘codal’ T-shirts heb je misschien al eerder gezien bij Bruut in verschillende pastel kleuren. Voor de Bruut x Daily Paper collectie zijn twee verschillende T-shirts ontworpen. Beide spellen ‘Bruut’ op de voorkant in de stijl van de ‘codal’ T-shirts. De T-shirts zijn verkrijgbaar in het zwart, waarbij de één een roze logo heeft en de ander over een mintkleurig logo beschikt. Beide hebben het iconische Daily Paper shield logo op de achterkant.

Bruut x Daily Paper MAN MAN
Credits Fotografie: Ali Mousavi & Lisa Wals

Stijlvol en relaxed; een clean tracksuit

Dit jaar heeft Daily Paper ons allemaal kennis laten maken met de Liba trainingsbroeken en bijpassende vesten, die vanaf de release een groot succes zijn geweest. De Bruut x Daily Paper samenwerking bevat een Liba broek en vest in een speciale colourway, die exclusief bij Bruut verkrijgbaar is.

Bruut x Daily Paper MAN MAN
Credits Fotografie: Ali Mousavi & Lisa Wals

Iconische collectie voor de Amsterdamse fashion cultuur

De Daily Paper waist-bags zijn een enorme rage, wat met name tijdens het afgelopen festival seizoen en in het zomerse straatbeeld te zien was. Dit kan dan ook niet ontbreken in de collectie van Bruut en Daily Paper, dus hebben ze een exclusief exemplaar samengesteld. Deze waist-bag heeft een speciale colourway, geheel zwart waarbij de letters van Daily Paper om en om roze en mint zijn. De gehele Bruut x Daily Paper collectie is iconisch voor de Amsterdamse fashion cultuur. Het gaat om een limited collectie, dus wees er snel bij. De collectie is exclusief verkrijgbaar in de Bruut store in Hoofddorp en online bij Bruut.

Bruut x Daily Paper MAN MAN
Credits Fotografie: Ali Mousavi & Lisa Wals