Bruut x SASA OSTOJA

Bij Bruut bieden ze kunstenaars en artiesten graag een platform, en doet daarom graag samenwerkingen. Deze keer kozen ze voor Saša.

Saša is een Amsterdamse kunstenaar met een hele eigen en bijzondere stijl. Hij maakt vaak werken waar dierlijke figuren in te zien zijn in ongemakkelijke of gekke situaties.

bruut t-shirt

Kijk een tijdje naar een van zijn werken en je ontdekt elke keer nieuwe interessante aspecten. Saša kwam dit jaar onder andere uit met het kinderboek “Donnie”, vol kleurrijke en vrolijke tekeningen. En dat is niet het enige, de jonge kunstenaar werkt samen met veel grote merken zoals Nike en Converse.

De collectie bestaat uit hoodies, T-shirts, crewnecks en sokken, allemaal bedrukt met Saša’s werk.

bruut nieuwe collectie bruut nieuwe collectie 2

De collectie staat helemaal in het teken van intimiteit, iets wat we allemaal wat minder hebben gevoeld dit jaar door de hele situatie om ons heen.

“Deze tijden herinneren ons eraan dat niets permanent is, zelfs de meest natuurlijke dingen die we kennen, zoals intimiteit, lijken te veranderen. Op dit moment vraagt intimiteit om bescherming. Niet uit angst om contact te verliezen, maar uit het verlangen opzoek te gaan naar antwoorden die verder gaan dan fysieke aanraking.”

Samen met fotografe Marie-Louise Hodge hebben ze de collectie en de boodschap krachtig over weten te brengen.

collectie sasa bruut Bruut nieuwe collectie 3

Bruut brengt de collectie 21 december om 09:00 uit en is verkrijgbaar op www.bruut.nl