Wie is Britt Dekker?

Britt Dekker trekt vaak de aandacht om haar nuchtere en energieke persoonlijkheid. Ze begon haar carrière met het datingprogramma Take me out. Maar ze brak echt door dankzij haar deelname aan realityprogramma’s zoals: Echte Meisjes in de Jungle en Echte Meisjes op Zoek naar Zichzelf. Haar aanstekelijke enthousiasme en humor maakten haar al snel een favoriet bij het publiek. Naast haar televisieoptredens heeft Britt zich ontwikkeld tot een toegewijde paardrijdster, met een passie die ze graag deelt op haar social media.

Hoewel Britt niet officieel als actrice bekendstaat, heeft ze haar acteertalent bewezen in twee bioscoopfilms: Whitestar (2019) en het vervolg Silverstar (2022). In deze films combineerde ze haar liefde voor acteren en paarden.

Ook op Instagram steelt ze de show

Britt is actief op Instagram, waar ze nu zo’n 420.000 volgers heeft. Geen kleine following dus. Ze deelt hier regelmatig momenten uit haar leven, vaak in het gezelschap van haar geliefde paarden. Af en toe verrast ze haar volgers ook met persoonlijke foto’s, waaronder haar recente bikinifoto’s die flink wat aandacht trokken.

In haar meest recente bericht pronkt Britt in een blauwe en roze bikini en stelt ze haar volgers de vraag: “blauw of roze?” De bijbehorende tekst laat haar humor zien: “Een dieet? Rij iedere dag op drie paarden en eet in de avond gewoon patat.” Deze luchtige benadering van haar dieet en fitnessroutine wordt duidelijk gewaardeerd door haar volgers. Deze foto’s zorgde voor verbazingwekkende reacties. Zo’n mooie bikinibody, terwijl je elke dag friet eet. Wie wil dat nu niet!

Onder de reacties valt ook een opmerking van de bekende presentatrice Wendy van Dijk op: “Hadden we geen challenge samen??” Waarop Britt Dekker reageert met: “10 dagen geen friet! Hou het al de hele ochtend vol!” Dat ze er dus een hoop positieve reacties op krijgt, is ontzettend leuk om te zien. Britt mag er met dit soort prachtige foto’s ook nog steeds wezen.

Bekijk hieronder de foto’s van het Instagram-account van Britt Dekker:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)