Britney Spears laat weer van zich horen

Britney Jean Spears, zoals de Amerikaanse singer- songwriter en danseres heet, trekt nogal wat uit de kast in enkel een bikinibroekje. Die gaat er echter ook af vrij snel. En eerlijk: menig man uit het tijdperk fantaseerde ongetwijfeld over de wereldberoemde blondine die in de goeie oude tijd on repeat videoclipzenders als MTV en TMF domineerde en puberende jongensharten op hol dreef.

Allicht is het de filter of lekker ordinair fotoshoppen? Nou, ook wel hulp van een zekere dokter – zoals de zwaartekracht-tartende pose doet vermoeden… Je kunt met je eigen ogen bevestigen dat de tijd vooralsnog grotendeels voor deze tieneridool heeft stilgestaan, wat looks betreft dan.

Britney brengt tegenwoordig dan ook de nodige uren door in de sportschool. En haar liefde voor dansen – die is ook nog volop aanwezig.

Nieuwe Instagram-foto’s worden niet door iedereen gewaardeerd

De popsensatie met bijna 40 miljoen volgers op Instagram vergaarde miljoenen hartjes met de fotoshoot. Veel lof, maar ook enige vragen dus. ‘Of het wel goed met haar gaat’ – maar ook commentaar wat betreft ‘dat dit moeilijk voor haar zoons moet zijn’. Britney Spears lijkt zich tijdens de fotoshoot waarin ze zonder kleding poseert prima te vermaken. Onschuld zelve? Zeker niet. Maar dat een powervrouw zichzelf zo durft open te stellen is juist een mooi iets, toch? Zie hieronder de andere foto’s: