Presentatrice voor grote zenders

Wil je rustig een avondje op de bank liggen en tv kijken? Dan is de kans groot dat je tijdens het zappen de 46-jarige Bridget Maasland op je beeldscherm zal tegenkomen. Ze heeft voor de grootste televisiezenders van Nederland gewerkt, zoals Veronica, TMF, BNN, Tien, RTL, SBS6 én Net5. Een hele waslijst dus.

In het verleden heeft ze voor deze verschillende zenders razend populaire programma’s gepresenteerd, zoals Big Brother, Ranking The Stars en Shownieuws. Echter is de blondine uit Den Haag nog steeds op de televisie te zien met programma’s als RTL Boulevard, De Zwakste Schakel en Hotter Than My Daughter. Hoewel die laatste drie programma’s vooral gaan over andere mensen, vond Bridget het zelf tijd om zelf even de aandacht van de schijnwerpers te trekken. Dit deed ze met een wel heel opvallende tattoo.

Bridget Maasland heeft een nieuwe tattoo

Gisterenavond plaatste Bridget op Instagram een selfie in de badkamer op Instagram. Wanneer je naar de spiegel kijkt op de achtergrond, valt er één ding op: de nieuwe tattoo van Bridget op haar onderrug.

Het onderschrift van de foto verwijst naar haar Instagram-story, waarop de tattoo duidelijker te zien is. Aangezien een Instagram-story maar voor een bepaalde duur te zien is, hebben we een screenshot gemaakt. Deze kan je hieronder vinden:

Instagram story Bridget Maasland
Instagram-story Bridget Maasland

Maar wat is er nou precies afgebeeld op de onderrug van Bridget? Een Instagram-volger kon hier het antwoord op geven: ‘Het is een vogeltje op een takje. Een mees.’ De tattoo verwijst zonder enige twijfel naar Mees, de zoon van Bridget.

Hoewel wij wel degelijk fan zijn van mooie vrouwen met tattoos, moeten we eerlijk zeggen dat we niet écht gek zijn op  een tattoo op de onderrug. Echter zal Bridget er zelf ongetwijfeld blij mee zijn en dat is waar het om draait.