Topless cover van de nieuwe LINDA

LINDA heeft door middel van de topless cover besloten om de aandacht te vestigen op een onderwerp dat voor hen belangrijk is: alcoholgebruik. Bridget Maasland, Evi Hanssen en Veronica van Hoogdalem werken door middel van een topless foto en hun stem mee om hier verandering in te brengen. In een wereld waar alcohol vaak als de norm wordt beschouwd, willen ze een tegengeluid laten horen. Ze willen ons bewuster maken van de mogelijkheid om plezier te hebben zonder afhankelijk te zijn van drank. Als je heel eerlijk kijkt, wat is jouw relatie dan eigenlijk met alcohol?

 

De boodschap van Bridget Maasland

Bridget Maasland, een bekend gezicht van televisie, heeft haar gedachten over het onderwerp gedeeld op Instagram. “Laten we proberen de norm aan te passen. Normaliseer ‘niet drinken’ in plaats van andersom. Het voelt zo tegenstrijdig om altijd te moeten uitleggen dat ik niet ‘ongezellig’ ben sinds ik geen alcohol meer drink. Zeker omdat ik meer plezier ervaar dan ooit en ik kan het mij de volgende dag nog allemaal herinneren. Wat een feest!”

De boodschap is in ieder geval duidelijk: het is tijd om de normen rondom alcoholgebruik te heroverwegen. Het is ook oké om nee te zeggen tegen een drankje en om te kiezen voor een alcoholvrij leven. Het feit dat je jezelf moet verantwoorden, wanneer je niet drinkt, is niet normaal. Er zijn zat mensen die net zo leuk zijn zonder de drank, alleen omdat we het tegenwoordig zo normaliseren kun je het niet gezellig hebben zonder. Terwijl degene die wel drinken een soort gif naar binnen werken. Deze cover is in ieder geval een statement in de goede richting.

Bekijk hieronder de foto’s van de cover via het Instagram-account van Bridget Maasland:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)