Maak kennis met het Nederlandse topmodel Bregje Heinen

Bregje Heinen werd geboren in het Gelderse Borculo en werd met dank aan social media platform Hyves gescout als model. Hier in Nederland is ze minder bekend, maar internationaal doet deze dame het erg goed.

Het 29-jarige model heeft al heel wat grote modeshows gelopen, onder andere voor Victoria’s Secret en Balenciaga. Daarnaast heeft zo ook voor heel wat grote merken geposeerd, zoals Guess en Karl Lagerfield. Met maar liefst 633k volgers op Instagram is deze dame ook online zeer populair.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bregje Heinen (@bregjeheinen)

Bregje gaat uit de kleren in de tropen

Het is niet ongewoon dat Bregje Heinen uit de kleren gaat voor haar shoots en ook poseert ze graag in een bikini. Deze shoot is voor het merk Sommerswim, die minimalistische, luxe zwemkleding maken. De foto’s werden gemaakt door fotograaf Carl Hammond, die op basis van zijn eigen Instagram gespecialiseerd lijkt te zijn in dergelijke shoots, en zijn producer en agent Rachel Gill. Waar Bregje eerst nog in een volledige bikini op de palmboom poseerde, heeft ze in de foto’s van deze post het topje uitgedaan. Op de foto ligt ze op haar buik op de boom en is ze overduidelijk topless. De tweede foto laat nog net zien waar het topje van haar bikini gebleven is. De foto’s zijn gemaakt op het tropische Moorea, midden in de Stille Oceaan.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bregje Heinen (@bregjeheinen)

Wil je nog meer zien van Bregje? Bekijk hieronder nog een paar foto’s waarin zij de grenzen opzoekt:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bregje  (@bregjeheinen)