Stop met ghosten, je zou deze break-up berichtjes kunnen sturen – als er geen andere keus is –

Veel mensen doen aan ghosten – oftewel negeren – wanneer ze hun interesse beginnen te verliezen in hun partner. Dit is een onnodige uitweg waarmee jij jouw partner alleen nog maar meer pijn mee zou doen en je verspilt hier ook hun tijd mee. Er zijn genoeg redenen om het uit te maken, maar dat moet natuurlijk wel face to face. Ook is er de optie om het uit te maken via app, maar dit heeft absoluut niet onze voorkeur. Als er toch geen andere keus is, hebben we wel een paar tips hoe je dit het beste kunt aanpakken. Experts hebben onderzocht welke break-up berichtjes je zou kunnen sturen om dit toch op een volwassen en respectvolle manier te doen.

 

Wanneer je met iemand geen toekomst ziet

“Je bent een geweldige vrouw en uit respect voor jou wil ik hier graag met je over communiceren. Ik heb een leuke tijd met je gehad en ik heb hier ook zeker weten van genoten. Ik heb hier lang over nagedacht en diep van binnen heb ik toch niet het gevoel dat we een match zijn voor de lange termijn. Het lijkt mij het beste om het vanaf hier te beëindigen, maar ik wens je het allerbeste in de toekomst.”

Wanneer je een relatie met elkaar heb

“Zou ik je kunnen spreken? Ik heb een tijdje goed nagedacht over onze relatie en ben er toch achter gekomen dat het niet langer werkt voor mij.”

Wanneer je aan het daten bent

“Ik heb even goed nagedacht en heb besloten je eerlijk te laten weten dat ik toch niet het gevoel heb dat we een romantische match zijn, dus zou ik er toch een punt achter willen zetten. Ik wens je het allerbeste.”

Wanneer je je realiseert dat je toch nog niet klaar bent voor een relatie

“Ik heb lang nagedacht en heb toch besloten eerlijk tegen je te zijn. Er zijn een aantal interne triggers bij mij naar boven gekomen na onze dates. Dit heeft niets met jou te maken, maar ik heb toch besloten eerst aan mezelf te werken voordat ik aan een relatie begin. Enorm bedankt voor je begrip en ik wens je het allerbeste in de toekomst.”