De Netflix-carrière van Bre Tiesi

De Amerikaane Bre Tiesi is een knappe verschijning die wij jou absoluut niet kunnen laten ontgaan. Bre begon haar carrière – niet geheel onverwacht –  als succesvol model, waardoor zij verscheen in verschillende programma’s als WAGS en Wild n’ Out.

Inmiddels heeft Bre een einde gemaakt aan deze carrière en is zij momenteel een van de knapste makelaars van de wereld. Zo is zij aangesloten bij The Oppenheim Group en is zij een van de hoofdpersonen tijdens het zesde seizoen van Selling Sunset op Netflix. Hier is Bre regelmatig in actie te zien en weet zij bijna wekelijks panden die miljoenen euro’s waard zijn aan haar luxueuze klanten te slijten. Wat deze powervrouw volledig in stijl weet te doen in leuke jurkjes.

Haar foto’s op Instagram zijn on fire

Verder is Bre mega populair op social media. Zo heeft zij ruim 745.000 volgers op Instagram en wij begrijpen wel waarom mensen ervoor kiezen om Bre op hun tijdlijn voorbij te zien komen. Deze prachtige brunette plaatst regelmatig foto’s in de spannendste outfits, waarbij zij onder andere te bewonderen is in strakke gym pakjes en bikini’s. Iets waar wij het tropisch heet van krijgen, want Bre haar lange donkere lokken in combinatie met haar afgetrainde lichaam zorgt voor heel sterke foto’s

Voor dat afgetrainde lichaam doet Bre dan ook alles. Zo heeft zij een enorme passie voor fitness en biedt zij haar eigen fitnessprogramma van 12 weken aan op haar eigen website Body By Bre waar zij maar al te graag haar work-outs voordoet en regelmatig tips geeft over voeding. Kortom, ze is van alle markten thuis en een heel spannende verschijning  Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van Bre Tiesi op Instagram en vergeet vooral niet op ‘volgen’ te klikken, want deze prachtige business lady krijg je voorlopig niet meer uit je hoofd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bre Tiesi (@bre_tiesi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bre Tiesi (@bre_tiesi)