Even opfrissen: wie is Bram Krikke ook alweer?

Bram Krikke (29) is bekend van zijn werk voor onder andere Slam! en populair door zijn hilarische video’s op sociale media. Naast zijn talent als radio-dj, heeft Bram dit jaar de The Best Social Award gewonnen in de categorie Best Personality. In onze ogen meer dan terecht.

De man met de kenmerkende snor heeft zijn fraaie appartement te koop gezet voor 798.000 euro. Het is een behoorlijk bedrag, maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug.

bram krikke huis

Zijn woning in Bilthoven

Het appartement heeft een oppervlakte van 144 vierkante meter, verdeeld over twee verdiepingen. Het heeft vier kamers: drie slaapkamers en één badkamer. De moderne U-vormige keuken is uitgerust met allerlei handige inbouwapparatuur. Via een open trap kom je bij de bovenverdieping en het indrukwekkende dakterras. Daarnaast is er ook een eigen parkeerplaats, wat in deze tijd echt een bizar grote luxe is.

Het hoogtepunt van dit appartement is het enorme dakterras van maar liefst 40 vierkante meter. Hier kun je heerlijk ontspannen, barbecues organiseren en genieten van een panoramisch uitzicht. Dit dakterras is perfect voor iedereen die van het buitenleven houdt. Stel je voor: zwoele zomeravonden met vrienden, een koud biertje in de hand en de zon die langzaam ondergaat. Beter wordt het niet!

bram krikke huis

Bram moet wel een stapje terug doen

Bram kocht dit appartement in oktober 2019 volgens BekendeBuren voor 570.000 euro en heeft er een hypotheek van 835.012 euro op. Als hij de volledige hypotheek heeft moeten aflossen, zal hij waarschijnlijk verlies lijden. Maar voor ons biedt dat misschien wel een buitenkans!

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke plek met stijl, comfort en een dakterras om ‘u’ tegen te zeggen, dan is dit jouw kans. Dus, wie weet sta jij binnenkort wel op dat geweldige dakterras te genieten van het goede leven! Grijp je kans en misschien wordt dit prachtige appartement wel van jou! Bekijk de website van BekendeBuren voor meer foto’s of kijk hieronder voor wat shots:

bram krikke huis dakterras

bram krikke huis