Wat is een ooglidcorrectie?

Een veilige ingreep, die een wereld van verschil kan maken voor jouw ogen: dat is precies wat een bovenooglidcorrectie is. Het is alsof je een toverstafje zwaait en overtollige huid, vet en zelfs een beetje spierweefsel van je bovenste oogleden laat verdwijnen; met als resultaat een veel strakkere en jeugdigere uitstraling. Je ogen zijn natuurlijk een van de meest opvallende kenmerken in je gezicht, dus dit kan een enorme boost voor je zelfvertrouwen zijn.

Maar wist je dat het ook functionele problemen kan oplossen? De druk van overtollige huid op je oogleden kan namelijk een vervelende hoofdpijn veroorzaken. Deze ingreep kan daar een einde aan maken, waardoor je er niet alleen beter uitziet, maar je je ook beter voelt. Check de twee video’s hieronder maar eens voor het indrukwekkende verschil van voor en na een geslaagde ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie herstel – Voor de ingreep:

 

 

Ooglidcorrectie herstel – Na de ingreep:

 

Waarom een plastisch chirurg kiezen?

Dat steeds meer mensen kiezen voor een ooglidcorrectie om voorgoed af te rekenen met die vermoeide of boze blik is geen geheim. En waarom zou het dat ook zijn? Niemand zal nee zeggen tegen een frisse uitstraling die zelfvertrouwen met zich meebrengt.

Ook al is het geen lastige ingreep, het is alsnog cruciaal om de juiste chirurg te kiezen: een professional met ervaring in de plastische chirurgie. Met hun diepgaande kennis van het oog kunnen ze een perfecte diagnose stellen. Vervolgens zullen zij met hun expertise ervoor zorgen dat jouw operatie soepel verloopt en hierbij het beste resultaat behaald wordt. Zo kan er soms bijvoorbeeld een aanvullende wenkbrauwlift nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken, iets wat cosmetische artsen of huisartsen vaak niet kunnen beoordelen. Plastische chirurgen hebben daarentegen de expertise om de juiste beslissing te nemen en het beste resultaat te garanderen. Bovendien hebben zij de vaardigheden om eventuele complicaties zelf op te lossen, waardoor de kans op problemen aanzienlijk vermindert.

Dus waarom zou je genoegen nemen met minder? Je verdient het om in veilige handen te zijn, wetende dat je behandeling wordt uitgevoerd door een professional die de kunst van de ooglidcorrectie tot in de puntjes beheerst.