De wetenschappers van Gene Expression zijn met name gespecialiseerd genetische keuzes. Gelukkig kwamen zij met een onderzoek over een van onze favoriete onderwerpen, borsten en billen.

De borstenmannen

De borsten zijn toch meestal de eerste twee obstakels die je tegenkomt wanneer je een vrouw ontmoet. Naast de manier waarop een shirtje wordt gedragen, is de grootte van de borsten toch wel belangrijk. Mannen die toch de voorkeur geven aan een goed gevulde borstkas neigen vaak naar onafhankelijkheid. Toch ligt het ook echt aan de mode. Zoals eerder genoemd is de manier van kleding dragen toch wel doorslaggevend. Het laat de borsten niet alleen groter of kleiner lijken, maar kan er ook voor zorgen dat de mate van aantrekkelijkheid stukken hoger komt te liggen. Een laag uitgesneden shirtje is al een makkelijke oplossing om de borstenmannen aan de haak te slaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauren Searle (@laurensearle) op

De billenmannen

Voor de mannen die een goed gevulde broek aantrekkijker vinden, ook jullie geven we groot gelijk. Deze mannen hebben behoefte aan orde en netheid. Ook zijn dit de mannen die de neiging hebben te werken bij business gerelateerde banen met een hoge waarde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sommer Ray (@sommerray) op

Hoe dan ook, iedere man heeft zo zijn voorkeur. Toch leuk dat je hier een karakter eigenschap aan kan koppelen. Zien jullie de match?

Voor de billenmannen, een kleine verrassing: hier heb je 10 keer de perfecte billen van Sommer Ray.