De HopfenHöhle

Niks is beter dan koud bier. Daar hebben ze in Duitsland goed over nagedacht. De makers van de HopfenHöhle hebben daarom de perfecte manier gevonden hoe jij je bier gekoeld houdt zonder koelelementen te gebruiken. Het enige wat je ervoor moet opofferen is een beetje gras of terras, aangezien de HopfenHöhle bierlift ondergronds is. Wat je nodig hebt, is een gast van 20 cm doorsnede en circa 95 cm diep en 15 flesjes bier. Met één greep aan het handvat maak je de bierlift los, en komt het bier rustig de grond uit, dat komt door de gasdrukdemper die ingebouwd zit. Ziet er cool uit, én is ook nog eens goed voor je rug 

De specificaties

De buis die in de grond staat is gemaakt van slagvast en weerbestendig kunststof. De deksel die op de buis gaat is ultradicht met een overdrukventiel en ontluchting. Ook is de deksel thermisch geïsoleerd, UV-stabiel, onbreekbaar en ook nog eens waterdicht. De flessenhouder is gemaakt met een ‘click-in’ systeem, je kan totaal 15 flesjes bier kwijt. Ook flesjes van 500 ml zijn geschikt voor de flessenhouder, wel moeten het flesjes zijn met kroonkurken, het is daarom ook geschikt voor flesjes water en frisdrank. Het gehele pakket is natuurlijk niet af als je je bier niet open kan maken, daarom ook dat je een flessenopener krijgt bij aankoop.

Prima prijsje

HopfenHöhle biedt ook nog een andere variant aan van de ondergronds bierkoeler. De variant met lift is op Bol.com 187 euro. De variant zonder lift is 99 euro. Het verschil daarin is dat je bij de koeler zonder lift zelf je bier omhoog moet tillen. Op de site van HopfenHöhle kan je ook dopjes kopen met kunstgras erop, zo zie je niet dat er een gat in je grasveld zit. Erg handig zo’n ondergrondse bierkoeler!