Koffiecupmachine van Philips L’OR

Bol geeft het koffiezetapparaat van Philips een enorme korting in het kader van Black Friday. De koffiecupmachine van Philips is voor iemand die goede koffie echt kan waarderen, maar geen zin heeft om te werken met bonen. Dat kan, want deze machine werkt dus met cups. Die kennen we allemaal wel van de reclames met George Clooney.

 

Wat kan je verwachten van de Philips koffiecupmachine?

Het L’OR Barista-koffiezetapparaat is ontworpen voor gebruik in combinatie met de exclusieve L’OR Barista-capsules voor dubbele shots en L’OR Espresso-capsules voor enkele shots. Daarnaast is er een legio aan mogelijkheden. Zo kan je genieten een ristretto, espresso, lungo en nog meer met L’OR Espresso-capsules. Ook hier kan je weer kiezen voor enkele shots, of het verdubbelen ervan met de exclusieve L’OR Barista-capsules voor dubbele shots.

philips koffie automaat cups bol.com korting

Philips

L'Or Barista Sublime €66,10 Shop nu

En dat is nog niet alles, je kan met het L’OR Barista-systeem ook twee kopjes espresso of één dubbel kopje koffie in één kopje zetten. Dit kan allemaal dankzij de exclusieve L’OR Barista-capsules voor dubbele shots.

Personaliseer de hoeveelheid koffie

Je kan de hoeveelheid koffie eenvoudig aanpassen naar jouw voorkeur en genieten van de in jouw ogen perfecte kop koffie. Er zit een automatische lekbak bij, die eveneens eenvoudig aan te passen is voor bijvoorbeeld grote mokken of een latte macchiato-glas.

philips koffie automaat bol.com kopen cups

De apparaten worden tegenwoordig steeds slimmer. Deze koffiecupmachine heeft een herkenning voor dubbele capsules en detecteert daardoor automatisch de capsulegrootte. Hierdoor schakelt het automatisch om naar de optimale koffie-instelling voor elk koffierecept.

Flinke korting voor Black Friday

Normaal gesproken ligt de adviesprijs op 114,99 euro voor deze machine. Echter, als je het nu koopt tijdens Black Friday kost het slechts 66,10 euro. Dat is een flinke korting van maar liefst 43%. Bekijk de website van Bol.com voor meer informatie en om deze gadget te bestellen.

Mocht je nu helemaal om zijn en deze deal in het kader van Black Friday niet willen missen, hoef je niet gelijk naar de winkel te rennen voor cups. Elk apparaat wordt namelijk geleverd met een assortiment capsules: 4 L’OR Espresso-capsules voor enkele shots en 5 L’OR Barista-capsules voor dubbele shots.