Opblaasbaar watereiland bij Bol.com te koop

Bij het woord ‘opblaasbaar’ denk je misschien aan zoiets als het luchtbed waarmee je langs de Spaanse costa dreef als kleine rakker. Echter hebben wij het hier over zwaarder geschut, veel zwaarder. Maak kennis met het opblaasbare watereiland van Innovative Outdoor, welke gewoon op Bol.com te koop is.

Hij is van hetzelfde materiaal gemaakt als waar stand-up peddelboards van gemaakt worden. Zoals je aan de naam hoort, kan je er gewoon op staan. Dat kan zelfs met tien personen tegelijkertijd dankzij de dropstitch techniek waarmee dit eiland vervaardigd is. Dat wordt dus een kleine party op het water. Toch?

vlot bij boot

Opblaasbaar water vlot

Bol.com €1210 Shop nu

Het luxe watereiland is daarnaast ook ideaal om aan een boot te bevestigen. Wanneer je na het varen je boot stil zet kun je hem uitklappen voor een picknick op zee of je gebruikt hem als platform om vanaf te duiken.

Met een prijs van bijna veertienhonderd euro is dit watereiland best wel prijzig. Maar je krijgt er dan ook wel wat accessoires bij. Zo heb je een opbergtas voor wanneer je hem weer helemaal laat leeglopen en een hoes voor als je hem even niet gebruikt. Met de meegeleverde elektrische pomp kan je het watereiland binnen slechts twintig minuten opblazen. Deze pomp heeft los alleen al een waarde van 130 dollar.