Een kalender vol met mooie vrouwen

Dit jaar stond weer vol met leuke en onvergetelijke festivals, alleen kon dit allemaal helaas niet doorgaan. De Zwarte Cross is zo’n mega festival. Het is het grootste betaalde muziekfestival van Nederland en het heeft de grootste motorcross van de wereld. Echt mega vet. Met de 33 podia is het wel even wat groter dan eenĀ get togetherĀ in het Amsterdamse Bos. Dit festival staat bekend om de chaos en gezelligheid van voornamelijk onze Nederlandse boeren. Een perfecte plek dus om de mooiste vrouwen te spotten uit de boerenwereld en daar de Boerinnen Kalender 2021 mee te maken.

Een heerlijk bij elkaar geraapt zooitje dat de tijd van zijn leven heeft. Daar moet je een keer bij geweest zijn. Bij onze zuiderburen in Vlaams-Brabant is er ook zo’n festival genaamd Boerenrock. Dit zijn enkele plekken waar de Boerinnen Kalender 2021 inspiratie opdoet en opzoek is naar de mooiste vrouwen van het platteland. En daar zijn er wel een aantal van hoor. Pikante foto’s kunnen daar wel gemaakt worden.

Boerinnen Kalender 2021
foto via Boerendingen

De nieuwste Boerinnen Kalender 2021

Door alle omstandigheden waar we ons momenteel in bevinden, duurde het allemaal wat langer. Maar het was het wachten waard. De tiende editie van de Boerinnen Kalender is dan eindelijk binnen. Op radio 10 bij Gerard Ekdom werd de Boerinnen Kalender 2021 gepresenteerd. Daarna kwam hij bij radio 538 bij de Coen en Sander Show ook aan bod.

Normaliter zou dat iets anders gaan en de makers van de kalender vol met de mooiste vrouwen wilden eigenlijk iets groots organiseren, omdat het jubileumjaar van de kalender aan zit te komen. In 2021 bestaat de kalender tien jaar en dat verdient wel even een mega lancering. Helaas kan dat allemaal nu niet doorgaan, dus moet het even uitgesteld worden. Maar wij kunnen nu in ieder geval genieten van deze dagindeling vol met prachtige dames.