Spannende misdaadthriller Bodies is nu te zien op Netflix

In de nieuwe spannende misdaadthrillerserie Bodies wordt het verhaal van vier detectives weergeven. In de Londense wijk Whitechapel wordt er namelijk door een politieagente een lijk gevonden. Maar wat het allemaal zo bijzonder maakt, is dat er in 1890, 1941, 2023 en 2053 drie andere agenten precies hetzelfde lichaam in dezelfde straat vinden. Het lichaam van de man wordt volledig zonder kleding gevonden en het is duidelijk te zien dat hij is neergeschoten. Daarnaast heeft hij ook nog eens een raadselachtige tatoeage op zijn lichaam. In deze serie worden dus vier tijdlijnen weergeven met elke tijdlijn een eigen sfeer, waardoor je bijna het gevoel krijgt alsof je vier verschillende series aan het kijken bent.

Vier verschillende rechercheurs worden op de zaak gezet en op verschillende momenten in de verschillende tijdlijnen is in de serie te zien hoe ieder individu deze moord probeert op te lossen. Dit maakt deze serie op Netflix erg spannend en divers.

IMDb score en reactie kijkers

De Netflix-serie scoort hoog op IMDb, namelijk een 7.5 van de 10 sterren. Daarnaast zijn de kijkers ook erg enthousiast over deze nieuwe serie. Hij staat immers niet voor niks binnen een paar dagen na de release al in de top 10 best bekeken series van Netflix. Op moment van schrijven staat de serie op plek 3. Zie hieronder een aantal reacties over de Netflix-serie Bodies op X (voorheen Twitter):

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de trailer van Bodies: