Bo de Munk is meer dan ‘de dochter van’

Niet alleen vanwege haar danskunsten is Bo op de goede weg om bekend te worden en in de voetstappen van haar vader te treden. De socialmedia-kanalen van Bo de Munk gaan namelijk ook steeds beter. Zo heeft ze ruim 22.000 volgers op Instagram en plaatst ze de meest prachtige kiekjes van de vele reizen die ze maakt en de leuke dingen die ze met haar vriendinnen doet.

De brunette een prachtige foto op Instagram

Die ruim 22.000 volgers worden niet alleen getrakteerd op prachtige kiekjes van alle vakanties, maar ook op prachtige kiekjes van Bo zelf. En het was weer raak. Bo is namelijk op vakantie in Curaçao en deelt een geweldige foto van zichzelf in een groen badpak. Naast de verwachte reacties van haar volgers die benadrukken hoe goed ze er wel niet uitziet, kon ook haar vader Danny het niet laten om te reageren. Hij had het echter niet over zijn dochter, maar reageerde met: “Wat een mooi weer”.

Nu we toch bezig zijn, hebben we hieronder nog een paar extra foto’s waarop Bo schittert in vakantiekleding. Weten jullie ook gelijk waarom er bij die volgers toch nog echt een paar bij kunnen. 22.600 volgers is natuurlijk lang niet genoeg voor zo’n prachtige verschijning als Bo. Wat ons betreft, verdient Bo een plek tussen de mooiste brunettes van Nederland. Bekijk hieronder meer foto’s of bekijk het Instagramaccount van Bo de Munk.