BMW R80

Wat deze motor zo heerlijk maakt, is het futuristische en minimalistische uiterlijk. Voor de bouw van de Type 10A, hebben ze de BMW eerst zoveel mogelijk gestript. Voor het design zijn er simpele, strakke lijnen gebruikt. Deze lijnen gecombineerd met de gestripte motor en de enkelvoudige achterdemper, zorgen ervoor dat de BMW zijn minimalistische look krijgt. Het Subframe hebben ze smaller gemaakt om hem toch een sportieve look te geven.

BMW r80 motor man man 8

Wat meteen opvalt, zijn de simplistische uitlaten. Deze hebben de perfecte verhouding van eenvoudĀ en klasse. De gecurvede uitlaat straalt, ondanks de eenvoud, vakmanschap uit. Daarnaast komt het achterlicht ook naar de voorgrond. Het design van het achterlicht geeft de motor het futuristische accent wat deze BMW zo heerlijk maakt.

BMW r80 motor man man 6

Niet alleen het oog wil verwend worden, maar de bestuurder ook. Het 1000cc blok wat er onder hangt, geeft de motor meer dan voldoende power om er heerlijk wat kilometers mee te maken. Check onderstaande foto’s en oordeel zelf! Meer weten over motoren? Check dan deze ultieme motor guide.

BMW r80 motor man man 4 BMW r80 motor man man 3 BMW r80 motor man man 2 BMW r80 motor man man 6 BMW r80 motor man man 7 BMW r80 motor man man