Een bluetooth fietshelm met eindeloze mogelijkheden

De voornaamste functie van een fietshelm is natuurlijk het bieden van bescherming. Zeker als jij met je e-bike hoge snelheden bereikt en bijvoorbeeld de ultieme 7-daagse fietsroute door Nederland aflegt, komt deze goed van pas. De LIVALL biedt naast bescherming voor je hoofd nog vele andere extra’s. Van een optie om te bellen tot een ingebouwde richtingaanwijzer; deze gadget is onmisbaar voor jouw fietstochten.

De vele functies op de bluetooth fietshelm zijn te besturen via de Bling Jet. Dit besturingsmechanisme is vast te maken op je stuur en via een app te gebruiken. Gemakkelijk, want zo kun jij tijdens het fietsen op je e-bike gemakkelijk beschikken over alle functies. En dat zijn er nogal een hoop.

bluetooth helm kopen veiligheid

Doordat de helm is uitgerust met bluetooth en microfoon is het gemakkelijk om muzieknummers af te spelen. Lekker tijdens het fietsen, maar ook een telefoongesprek kan voor ontspanning zorgen of handig uitkomen. Ben je bang dat je wellicht moeilijk te verstaan zult zijn? Dan is het goed om te weten dat de windbreker die in de helm zit ingebouwd veel wind afbreekt. Hierdoor ben je dus prima te horen. Je kunt ook foto’s en video’s maken vanaf je e-bike.

Muziek, bellen en foto’s maken zijn natuurlijk allemaal chille functies. Tegelijkertijd draagt de helm ook voor een veilige en plezierige rit op je e-bike. Dat komt onder andere doordat er handige lampen zijn ingebouwd in de helm. Hiermee ben jij in het donker te zien en kun jij gemakkelijk je richting aangeven. Bovendien registreert de helm wanneer jij valt. Mocht dit voorkomen, dan wordt er een handig SOS-signaal afgegeven. Praktische functies dus, die van deze bluetooth fietshelm een onmisbare gadget maken.

Te bestellen op Bol.com

Deze futuristische fietshelm is te bestellen via de website van Bol.com voor een bedrag van 94,99. Oké, dit is een wat hoger bedrag dan dat je betaalt voor de doorsnee fietshelm, maar je krijgt er een high-tech gadget voor terug.