Ga op de bank hangen met een nieuwe film of serie

Je wilt natuurlijk het liefst zo min mogelijk doen. Dit betekent echter niet dat het niet leuk hoeft te zijn. Netflix staat vol met toffe films en series. Vanavond is dan ook het perfecte moment om die serie waarmee je halverwege bent af te kijken of om met die veelbelovende serie te beginnen. Kijktip: Fyre staat nu op Netflix: de docu over het allerdikste festival dat nooit plaatsvond.

Blue Monday MAN MAN

Ga voor een ouderwetse mannenavond

Een lekkere ouderwetse mannenavond met je maten hoeft niet altijd per se in het weekend te zijn en hoeft ook niet per se uit de hand te lopen. Help elkaar deze grimmige avond door met de grappigste comedy’s of de leukste bordspellen. Denk aan een ‘vriendelijk’ potje Monopoly of het altijd leuke 30 Seconds om deze avond met zijn allen te overleven. Het kan wellicht wat onvriendelijker worden, maar dat is nog altijd beter dan deprimerend. Toch?

Ga lekker sporten

Gebruik deze koude avond om wat warmte door je lijf te laten stromen. Vooral met dit koude weer is het goed om je weerstand op pijl te houden. Naast gezond eten leent sporten zich ook perfect voor het opbouwen van een goede weerstand. Nog een voordeel is dat er na het sporten ook een heerlijke warme douche op je wacht. Win-Win in onze ogen.

Blue Monday MAN MAN

Verander jezelf in een ware masterchef

Uitpakken in de keuken is altijd leuk. Echter ontbreekt het vaak aan zin en tijd. Met dit weer zoek je toch het liefst iets binnenshuis. Je kan natuurlijk lui op de bank gaan hangen met een pizza, maar je kan er ook voor kiezen om eens lekker uit te pakken met een heerlijk gerecht. Als je het nu slim aanpakt kan je een legendarisch diner maken voor jou en een andere gelukkige. Om vervolgens dit diner te combineren met een avondje bank hangen met een lekker glas rode wijn. Klinkt goed he?

Heb je nog inspiratie nodig voor films of series? Deze dikke films en series verschijnen in januari op Netflix.