Luxe blokhutten op de mooiste locaties in Finland. Pluspuu biedt meerdere blokhutten aan, perfect als vakantiehuis of zelfs als vaste woning. Sla de deuren naar je veranda open, snuif de frisse lucht op en geniet van het prachtige uitzicht.

blokhutten-buitenkant-manman blokhutten-ramen-manman blokhutten-sfeer-manman

De enorme ramen in de blokhutten geven je een fantastisch uitzicht over de besneeuwde omgeving, terwijl jij met een heerlijke warme kop koffie binnen van de openhaard aan het genieten bent.  De blokhutten zijn gemaakt van materialen die duurzaamheid bevorderen, maar tegelijkertijd over een goede isolatie beschikken. Natuurlijke elementen zijn gebruikt om het echte gevoel en de stijl van een blokhut nog meer naar voren te laten komen. Dit maakt het tot de perfecte combinatie van functie en stijl.

blokhutten-veranda-manman blokhutten-sauna-manman blokhutten-hut-manman blokhutten-uitzicht-manman blokhutten-view-manman

De mooie uitzichten vanaf de heerlijk relaxte bank maken deze woningen uniek. Bekijk ook even deze brute woning die gemaakt is voor het uitzicht.