De koelkast ordenen

Laten we eens eerst even beginnen met het opruimen van de koelkast. Kijk hierbij goed naar de houdbaarheidsdatums en gooi alles weg wat weg kan. Heb je dit gedaan? Dan is het tijd om even met een doekje door de koelkast te gaan. Waarschijnlijk was je van plan om alles gewoon weer terug te zetten, maar nu je toch alles al eruit hebt kan je net zo goed met een doek er door heen. Hierna is het wel tijd om alles terug te zetten. Doe dit op een logische manier. Zet de potjes bij de potjes, het fruit bij het fruit en ook de vleeswaren bij elkaar. Wil je het voor jezelf extra makkelijk maken? Dan leg je al het nieuw gekochte eten achteraan. Zo zorg je ervoor dat het oude eerst op gaat en je minder snel beschimmelde etenswaren in je koelkast hebt liggen.

AliExpress verkoopt een geniale blikjeshouder voor in de koelkast

Je koelkast indelen als een pro

Nu heb je als het goed is een geordende koelkast, maar als het zou willen kan je zelfs nog een stapje verder gaan. De AliExpress verkoopt namelijk super handige blikjes ophangrekjes. Deze rekjes kan je onderaan een plankje hangen. Het enige wat je dan nog moet doen is een blikje pakken en deze erin schuiven. Hoe handig! Zo zorg je ervoor dat je zelfs nog meer ruimte in je koelkast krijgt dan ooit te voren.

AliExpress verkoopt een geniale blikjeshouder voor in de koelkast

De AliExpress blikjeshouder voor in de koelkast

Denk je nu dat die rekjes écht iets voor jou zijn? Dan wordt het tijd dat je de blikjeshouder voor in de koelkast van de AliExpress gaat kopen. De rekjes worden verkocht voor €11,69. Koop je er twee? Dan krijg je die voor maar €20,05.

Wil je nu graag nog meer tips voor jouw koelkast? Lees hier waarom jouw koelkast sowieso 10cm van de muur af moet staan.