Kaskraker

De film is dus pas net uit en heeft al ontzettend veel positieve reacties gekregen. Daarnaast heeft de film nu ook al een score gekregen van Rotten Tomatoes. Hierbij worden alle reviews in acht genomen en daar komt dan een score uit. Er zijn in totaal al 96 reviews in meegenomen in de beoordeling en dat leidt tot een score van 97% op de tomatometer. Dit houdt in dat 97% van de beoordeelaars de film positief beoordeeld hebben. Wat betreft de score krijgt de film een 8,3, en dat is niet voor niks. Daarnaast heeft de film vier sterren ontvangen van de Volkskrant, NRC en Trouw. Ze omschrijven de film als mysterieus, intrigerend en hedendaags.

“Coogler heeft zijn maatschappijkritiek slim gedoseerd. Hij wrijft de kijker zijn sociale boodschap nergens in, maar laat die subtiel, en soms komisch, tussen de regels doorschemeren.”

Black Panther

Lang leve de koning. Het verhaal gaat over T’Challa, een jongeman die koning wordt nadat zijn vader is overleden. Hij is plotseling de rechtmatige koning van Wakanda en wordt al gelijk op de proef gesteld door een oude vijand. Dit zorgt ervoor dat hij moet vechten voor zijn leven, Wakanda en de rest van de wereld. De koning moet verraad doorzien en zijn bondgenoten verenigen om de krachten te bundelen. Zo kunnen ze gezamenlijk de vijand verslaan zodat de veiligheid terugkeert.

black panther man man

Ben je van plan om naar de bioscoop te gaan deze maand? Dan is Black Panther zeker een aanrader. Neem je vriendin of beste maten mee en laat je verbazen.