Winchester Mystery House

Sarah Winchester is de weduwe van een Amerikaanse wapenmagnaat. Ze denkt dat ze wordt geteisterd door boze geesten van mensen die zijn omgekomen door de wapens van haar echtgenoot. Ze heeft een huis als een labyrinth ontworpen die constant verbouwd wordt om de geesten buiten te houden. Een skeptische psychiater komt in het leven van Sarah om haar geestelijke gezondheid te checken. Hij komt er al snel achter dat haar ideeën toch niet zo gek zijn als dat andere mensen denken.

Release: 8 februari 2018

Black Panther

Lang leve de koning. Het verhaal gaat over T’Challa die koning wordt nadat zijn vader is overleden. Hij is plotseling de rechtmatige koning van Wakanda en wordt al gelijk op de proef gesteld door een oude vijand. Dit zorgt ervoor dat hij moet vechten voor zijn leven, Wakanda en de rest van de wereld. De koning moet verraad doorzien en zijn bondgenoten verenigen om de krachten te bundelen. Zo kunnen ze gezamenlijk de vijand verslaan zodat de veiligheid weer terugkeert.

Release: 14 februari 2018

Broeders

De twee broers gaan op zoek naar hun andere broer die naar Syrië is vertrokken om vluchtelingenhulp te bieden. Ze reizen naar Syrië en komen al snel in conflict met de mensen en terroristen die daar wonen. De zoektocht brengt ze door Syrië en Jordanië. Echter ontdekken ze iets wat ze liever niet hadden willen weten.

Release: 15 februari 2018

 

The Shape of Water

Een film die terug gaat naar de Koude Oorlog, naar 1962 om precies te zijn. In een geheim, zwaarbeveiligd Amerikaans overheidslaboratorium zit Elisa gevangen in isolatie. In haar leven zit weinig spanning maar dat verandert als ze samen met haar collega tot een grote ontdekking komt. De ontdekking verandert haar leven en dit zorgt ook voor de nodige problemen.

Release: 15 februari 2018

 

The Insult

Wat begon als een kleine belediging tussen Toni, een Libanese aannemer en een Palestijnse vluchteling, mondt uit in iets veel groters. Ze gaan samen naar de rechtbank om het geschil, dat nu al een tijd speelt, uit te vechten. De beledigingen gaan echter veel verder. In het door de burgeroorlog geteisterde Libanon is er namelijk nog veel haat aanwezig. Een intrigerende film die je meeneemt naar wat er tegenwoordig nog steeds over de wereld speelt.

Release: 15 februari 2o18.