Een stijlvolle man kan niet zonder horloge

Een stijlvolle man kan niet zonder. Er zijn allerlei soorten, maten en modellen om uit te kiezen. Bij veel horloges gaat natuurlijk ook de prijs een grote rol spelen. Zo heb je soms voor een paar tientjes een stijlvolle klok om je pols, maar als je even niet oplet kan dit zo uitlopen tot een paar honderd euro. Om dit te voorkomen kun jij goed terecht bij horloge.nl, de horlogespecialist met ontzettend veel mooie deals. Natuurlijk is het al bijna Black Friday, dus dit is jouw kans om je slag te slaan en een mooie klok in huis te nemen. Omdat het in één dag lastig kiezen is, verlengen zij hun Black Friday sale van 22 tot en met 29 november. Zo heb je even wat extra tijd om jouw favoriete horloge te kiezen.

Om aan te laten zien wat ze allemaal in huis hebben, selecteerden wij een aantal mooie segmenten:

Minimalistische horloges

Minimalistische horloges zijn er om wat zakelijker en netter over te komen. Hier zijn ontzettend veel varianten van. Vooral de functionaliteit van het uurwerk is erg belangrijk in combinatie met een mooi en stijlvol uiterlijk van het horloge. Ook in banden zijn er veel opties. Zo kun je deze ook los bij bestellen om eens een keer van look te switchen door er een nieuwe band er aan te koppelen.

horloges

Classic Sheffield horloge

Daniel Wellington €160,65 Shop nu

Smartwatches

De smartwatches worden met de dag populairder, dus wie weet is dit ook wel een gadget voor jou. Een smartwatch is letterlijk een ‘slim horloge’ die niet alleen dient als uurwerk. Het is vergelijkbaar met een kleine smartphone die om je pols is bevestigd. Het aantal functies kan al snel hoog oplopen met een rekenmachine, GPS, notificaties, stappenteller, wifi en meer.

horloges

FTW4015 Q Explorist

Fossil €195 Shop nu

Sporthorloges

Zeker nu we bijna allemaal wel een beetje op onze gezondheid willen letten, zijn sporthorloges erg handig om te gebruiken. Deze zijn altijd waterproof en hebben meerdere functies zoals een timer en stopwatch. G-shock wordt al vaak als het ultieme sporthorloge gezien, maar naast die horloges zijn er ook een aantal andere toffe sporthorloges.

horloges

FTW4019 Sport horloge

Fossil €179 Shop nu

Let dus op. Vanaf vrijdag 22 november tot en met 29 november komen de mooie Black Friday horloges in de sale. Sla je slag zolang het duurt.