Joris van Velzen x Björn Borg

De SPACE-collectie is gebaseerd op Joris’ fascinatie voor het onbekende. Hij heeft zijn liefde voor de ruimte in de nieuwe collectie sportkleding en ondergoed van Björn Borg gestopt. Het resultaat: een stijlvolle en speelse kledinglijn die een verrijking is van de garderobe van iedere stijlvolle man.

joris van velzen bjorn borg

“Als kind was ik altijd al geïnspireerd door de sterren, omdat ik in de helderste ster een glimp van mijn overleden vader kon zien. Het fascineerde me enorm, het oneindige. Dit zorgde ervoor dat ik van jongs af aan de ambitie had om astronaut te worden.”, aldus Joris.

Aim high and shoot for the stars!

SPACE collection

De gloednieuwe SPACE-collectie bestaat uit een aantal items waarmee jij ongetwijfeld hoofden laat draaien. De kleuren zwart en beige voeren de toon in deze nieuwe collectie, uitermate geschikt voor deze tijd van het jaar. De details geven de kledingstukken van de SPACE collectie een speels uiterlijk en een unieke vibe.

Wij selecteerden onze favoriete kledingstukken. Check it out:

hoodie bjorn borg

De hoodie is het meest opvallende en unieke item uit de collectie. Met een ruimteschip op de borst geborduurd en een uniek groot logo op de rug is dit dé eyecatcher van jouw outfit. Gemakkelijk te combineren met al jouw kledingstukken dit najaar. De ultieme fit en brushed fleece maken het een one of a kind hoodie als het gaat om comfort.

Mocht jij jezelf helemaal onder willen dompelen in de Joris van Velzen x Björn Borg-collectie, dan rock jij onder de hoodie een bijpassende joggingbroek. Zo heb jij niet alleen een warme en relaxte outfit, maar een stijlvol geheel.

hoodie bjorn borg

JORIS HOOD HOOD SILVER BIRCH

Björn Borg €69,95 Shop nu
hoodie zwart

JORIS HOOD HOOD BLACK BEAUTY

Björn Borg €69,95 Shop nu

Dat de ruimte centraal staat in deze stijlvolle collectie, dat moge duidelijk zijn. Niet alleen de hoodie heeft kenmerkende accenten, ieder ander kledingstuk van deze collectie hint naar het oneindige. De T-shirts van de nieuwe collectie beschikken over een SPACE-print op de borst. Dit maakt het een echt statement-piece, tevens gemakkelijk te combineren met de andere items.

Space T-shirt

Het zwarte T-shirt heeft een opvallende witte print, waar direct de ogen op vallen. Daarentegen heeft de beige variant een fijne beige print, wat het T-shirt een stuk subtieler maakt. Het gebruik van 100% organisch katoen en de relaxed fit maken het T-shirt een must-have in de garderobe van de man. Het perfecte samenspel tussen uitbundigheid en ingetogenheid.

T-shirt

JORIS TEE TEE BLACK BEAUTY

Björn Borg €29,95 Shop nu
T-shirt

JORIS TEE TEE SILVER BIRCH

Björn Borg €29,95 Shop nu

Natuurlijk denk je bij het merk Björn Borg al gauw aan onderbroeken, en dat is niet gek. Het is dan ook geen wonder dat deze nieuwe collectie beschikt over een nieuw set iconische onderbroeken. Ze zijn gemaakt van zacht, duurzaam katoen, beschikken over een medium pijplengte en een mid-rise waist. Stuk voor stuk onderbroeken die jou garanderen van het ultieme comfort.

onderbroeken bjorn borg

SPACEMAN COTTON STRETCH SHORTS 2-PACK PEACOAT

Björn Borg €39,95 Shop nu
onderbroeken

ROCKET COTTON STRETCH SHORTS 2-PACK BLACK BEAUTY

Björn Borg €39,95 Shop nu

Check de website van Björn Borg voor de gehele Space collection, in samenwerking met Joris van Velzen (oprichter MAN MAN).