Het luxe jacht van Cristiano Ronaldo

Hij is ook zeker niet bang om zijn geld uit te geven en dit te laten zien. Zo is hij bijvoorbeeld eigenaar van een aantal prachtige villa’s en hotels, maar hij heeft ook een ontzettend indrukwekkende autocollectie.

Onderdeel van zijn collectie is dus ook dit prachtige jacht. Het luxe jacht heet de Azumit Grande en is in totaal 27 meter lang. De boot is ongeveer 11 miljoen euro waard. Voor Cristiano is de boot het zeker waard geweest, hij post namelijk vaak foto’s en video’s op sociale media waarin te zien is dat hij enorm aan het genieten is met zijn vriendin, Georgina Rodriguez, en 4 kinderen.

Jacht van ongekende klasse

Het jacht is voorzien van alle luxe. Er zijn namelijk koks en ander personeel aanwezig, maar daarnaast bevat de boot een enorm luxueus interieur. Het is voor Cristiano de ideale manier om af en toe even afstand te doen van zijn voetbalcarrière. Hoewel hij vele successen heeft behaald is het voor hem namelijk nog altijd stressvol. Er zijn namelijk 2 prijzen die hij ontzettend graag nog eens zou willen winnen. Één daarvan is het WK met zijn land Portugal. Hoewel hij het EK al eens won met de Portugese selectie in 2018, won hij het WK nog nooit en dit is nog altijd 1 van zijn allergrootste dromen, als sinds hij nog maar een kleine jongen was.

In ieder geval heeft hij een lekker plekje om tot rust te komen tussen zijn wedstrijden.

Cristiano-Ronaldo-jacht jacht-van-Cristiano-Ronaldo