Waarom de bioscoop december mooier maakt

December is een maand die bekendstaat als feestmaand, met de vele borrels, etentjes en feestjes. Dan is het ook weleens lekker om gewoon even rustig een film te kijken. Tel daar de gure, koude winterdagen bij op en de bioscoop is de perfecte uitkomst. Met bioscopen door heel het land en een rijkelijk aanbod aan films voorziet Kinepolis in deze behoefte.

Het onderstaande lijstje met onze selectie van toffe films die in de maand december uitkomen zijn allemaal in deze bioscopen te bewonderen.

Aquaman

Aquaman, een superheldenfilm van DC, krijgt nu al talloze lovende reacties. In de film wordt Arthur Curry gevolgd, erfgenaam van het onderwater koninkrijk van Atlantis. Arthur moet hier uit de schaduw treden om zich een ware leider te tonen, als heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen terwijl hij te maken heeft met een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen die heersen binnen zijn eigen koninkrijk. Om de beleving nog indrukwekkender te maken is deze film in een aantal Kinepolis bioscopen te zien in Laser ULTRA 3D. Hier krijg je door de combinatie van een 4K-laserprojector en waanzinnig Dolby Atmos-geluid pas écht een fantastische filmbeleving.

Release: 13 december 2018

 

Bon Bini Holland 2

Deze film belooft je een avond vol humor, met Jandino Asporaat in de hoofdrol. Net wanneer Robertico (gespeeld door Jandino) zijn vriendin ten huwelijk wil vragen op Curaçao, besluit zij om een time-out in te lassen. Robertico laat het er niet bij zitten en besluit zijn oude FC Kip vrienden erbij te halen. Kinepolis roept speciaal voor deze film een FC-Kip event in het leven, dat plaatsvindt op 12 december. Dit gaat een top avond worden met kip voor 1,50 euro per stuk en ijskoude biertjes voor 1 euro. Welke man wordt hier nou niet blij van? Daarnaast kun je natuurlijk genieten van de voorpremière van deze nieuwe film.

Release: 13 december 2018

The Grinch

Vrijwel iedereen kent de originele film How The Grinch Stole Christmas. Een typische kerstfilm die ieder jaar terugkomt tijdens de kerst. Echter wordt deze nostalgische film dit jaar in een geheel nieuw jasje gestoken – een animatie jasje. De film vertelt een verhaal over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen. Terwijl hij zijn snode plannen aan het voorbereiden is, wordt hij echter op andere gedachten gebracht. Het vrolijke meisje Cindy-Lou is hiervoor verantwoordelijk, die juist dol op het kerstfeest. Voor de mannen onder ons met kinderen… je weet wat jullie te doen staat. Niet alleen je kleine zal genieten van The Grinch, maar ook jij zal je jeugd herbeleven.

Release: 29 november 2018

 

All You Need Is Love

Deze film is gebaseerd op het bekende Nederlandse TV-programma, dat het natuurlijk extra goed doet met de feestdagen. Op de vooravond van de befaamde kerstspecial verdwijnt de presentator van het programma. Hij blijkt te zijn gevlucht, zonder dat zijn redactie dit weet. De kerstspecial komt dichterbij en er wordt wanhopig gezocht naar een nieuwe host, terwijl de rest van Nederland zich voorbereidt op kerstavond. De vraag is of het ook zonder Dr. Love gaat lukken om mensen te herenigen voor kerst. All You Need Is Love is deze kerst dé film bij uitstek voor jou en je partner.

Release: 6 december 2018

 

Bumblebee

Ben jij een fan van films vol actie en avontuur? Dan zal Bumblebee je ongetwijfeld op het puntje van je stoel laten zitten in december. Bumblebee speelt zich af in het jaar 1987. Autobot Bumblebee is op de vlucht en vindt een schuilplaats op het autokerkhof van een kleine badplaats in Californië. Hij wordt, gebroken en beschadigd, ontdekt door Charlie (gespeeld door actrice en zangeres Hailee Steinfeld). Zij is een 18 jarige tiener die zoekende is naar een auto. Als ze hem opnieuw leven in blaast komt ze erachter dat ze niet te maken heeft met een normale gele Volkswagen Kever. Ook deze film is in de Kinepolis bioscopen in Breda, Den Bosch en Jaarbeurs Utrecht te zien in Laser ULTRA 3D.

Release: 20 december 2018

 

Naar de bioscoop in de decembermaand

Hoe dan ook, de maand december draait – met de feestdagen als hoogtepunt – om samenzijn. Of je nou met je partner, familie of vriendengroep bijeen komt, naar de bioscoop gaan is een moment om gezamenlijk te genieten van de nieuwste films. Sit back, relax and enjoy!