1. Zoek lotgenoten op

Ondanks dat het in dit soort maanden lijkt alsof iedereen een schatje heeft, lopen er voldoende gasten rond die net zo vrij zijn als jij. Dit is het moment om weer eens wat maten op te bellen die je al veel te lang niet gesproken hebt. Jullie hebben genoeg om bij te praten, dus dan kunnen jullie net zo goed iets tofs gaan doen, een whiskey weekend trip bijvoorbeeld.

whiskey trip single mannen december man man

2. Koop een console

Een console is misschien niet de meest verantwoorde optie, maar wel een hele leuke. Het is ten slotte december, tijd om jezelf eens even goed te verwennen. Bij het kiezen van een console is het belangrijkste dat je de spelcomputer neemt die jouw vrienden ook hebben. Zo kun je toch – samen – tegen elkaar gamen.

3. Ga naar familie

Waarschijnlijk zie je jouw ouders niet meer op wekelijkse basis en het zou wel eens jaar geleden kunnen zijn dat je tante Carmen, uit Zeeland, voor het laatst gezien hebt. En als het er in december niet van komt, dan komt het er waarschijnlijk nooit meer van. Dus dit is de hoogste tijd om je weer eens te mengen tussen je familie.

kerst single feestdagen vrijgezel man man

4. Date een single chick

Er loopt iemand van het andere geslacht rond die precies hetzelfde denkt en meemaakt als jij, waarom zouden jullie elkaar dan niet lekker opzoeken? In deze koude maand kan ook jij wel iemand gebruiken om lekker warm tegenaan te liggen.

5. Neem een hond

Overweeg je al langere tijd om een hond te nemen? Of heb je er nu eindelijk de ruimte en de tijd voor? Hak de knoop door en ga langs het asiel. Een hond nemen, is namelijk de beste keuze die je kunt maken.

netflix single vrijgezel december man man

6. Neem Netflix

Heb je nog geen abonnement op Netflix? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Dit zijn 5 brute mannen series die nu bezig zijn.

7. Boek een vlucht

Heb je het echt helemaal gehad? Dan kun je net zo goed een vlucht boeken om even ontsnappen aan al die geforceerde gezelligheid. Kies een bestemming waar je altijd al heen hebt gewild, maar wat er nooit echt van kwam.

Hopelijk kun jij je vinden in een van de bovenstaande oplossingen. Wij wensen je in ieder geval alvast een hele prettige en vooral chille Kerst, cheers!