Foto via: IMDb

The foreigner

Wanneer de dochter van een restaurant eigenaar (Jackie Chan) omkomt bij een terroristische aanslag van de IRA, heersen de wraakgevoelens bij hem. Aangezien de politie geen moeite doet om de daders te achterhalen, besluit hij zelf maar actie te ondernemen.

Release: 2 november 2017

The snowman

Michael Fassbender (bekend van Inglourious Basterds en de X-Men films) speelt de rol van inspecteur Harry Hole in de angstaanjagende thriller The Snowman, gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø. De hoofddedective is bang dat een seriemoordenaar, wie in het verleden bij meerdere zaken betrokken was, zijn moordlustige gedrag weer heeft opgepakt. Echter wordt het dit maal persoonlijker. Samen met zijn briljante nieuwe collega, genaamd Ferguson, probeert hij de dader op te sporen voordat hij weer toeslaat.

Release: 2 november 2017

No place for a rebel

Een indrukwekkende documentaire over een jonge Oegandese strijder die als kind door het LRA (Lord’s Resistance Army) van Joseph Kony ontvoerd werd. Zestien jaar later keert Opono Opondo terug naar Oeganda als volwassen legercommandant. Nu moet hij zich aanpassen aan de samenleving en accepteren dat hij geen deel meer is van het leger van één van de meest gevreesde oorlogsmisdadigers van de laatste decennia

Release: 9 november 2017

Daddy’s home 2

Nadat vader Dusty (Mark Wahlberg) en stiefvader Brad (Will Ferrell) in het eerste deel van de hitkomedie Daddy’s Home continu met elkaar in de knoop lagen, lijken ze deze keer vrede gesloten te hebben. Samen bereiden ze voor de hele familie een gezellig kerstfeest voor. De familieruzies beginnen echter weer een rol te spelen als  Dusty’s vader (Mel Gibson) en Brads vader (John Lithgow) zich ermee gaan bemoeien.

Release: 9 november 2017

Justice League

Na de zelfopoffering van Superman raakt Bruce Wayne (Ben Affleck) geïnspireerd. Samen met Wonder Woman gaat Batman een groep superhelden vormen genaamd de Justice League. Dit team, bestaande uit Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash, moet de wereld redden van haar ondergang.

Release: 16 november 2017

 

Thank you for your service

In ‘Thank You for Your Service’ keren drie soldaten terug uit Irak, waaronder soldaat Adam Shumann. Het was een enorm gevecht in Irak, maar het terugkeren in hun eigen leventje is ook een gevecht op zich. Ze hebben veel moeite om te re-integreren in het familie- en burgerleven. De blijvende herinnering aan de oorlog dreigt hun leven te verwoesten, ook al hebben ze het Iraakse slagveld al verlaten.

Release: 23 november 2017

 

A river below

Diep in het rivier van de Amazone leeft de zeer zeldzame roze dolfijn. Deze prachtige diersoort wordt door lokale visserijen gebruikt als aas. De Braziliaanse televisiester Richard Rasmussen en bioloog Fernando Trujillo zetten zich in voor het behoud van het mysterieuze dier, beiden voor hun eigen redenen. Welke middelen mogen gebruikt worden om dit probleem aan de kaak te stellen? Dit is een vraag die gesteld mag worden als het gevecht om de dolfijnen intensiever wordt. Een schandaal zet de verhoudingen op scherp en legt ethische kwesties bloot.

Release: 30 november 2017