Billions is de serie tip van de dag

De serie Billions draait om een uit de hand gelopen kat-en-muisspel tussen U.S. Attorney Chuck Rhoades en Hedgefund grootheid Bobby Axe Axelrod. Zij proberen elkaars leven zuur te maken op de meest bizarre manieren. Door de heftige gebeurtenissen wordt het je haast onmogelijk gemaakt om een kant van één van de mannen te kiezen. Met maar liefst zeven seizoenen is er genoeg materiaal om er eens goed voor te gaan zitten.

 

Hoe goed wordt deze serie beoordeeld?

Hoe goed is de serie nou echt? Wij gingen even op zoek naar de reviews van de echte kenners. IMDb geeft de serie een 8,3 / 10 sterren. Een fenomenale score dus. Ook de kenners van Rotten Tomatoes zijn lyrisch over Billions en geven de serie een Average Tomatometer van maar liefst 86%.

billions-aanrader-tv-show-serie.jpg

Waar valt Billions te streamen?

Ben jij een echte fan van Netflix en sta je te popelen om deze serie te streamen? Dan moeten we je helaas teleurstellen. Billions kan je streamen op een aantal andere streamingdiensten, zoals Paramount Plus, Showtime en Apple TV.

Billions heeft maar liefst zeven seizoenen, waardoor jij de komende tijd wel even zoet bent. Bekijk hieronder de trailer van Billions (bron: YouTube):