Het lukt nou eenmaal niet altijd om die vette en goedkope Airbnb’s uit te zoeken. Daarom is een low-budget vakantieverblijf zoals deze auto achterbank toch wel fijn. Je zult wel goed na moeten denken over de standaarden van je vakantieverblijf, anders kan gelijk een belletje plegen naar ‘redt mijn vakantie’.

Overnachten in een auto

De 27-jarige vrouw uit Groot-Brittannië biedt de achterbank van haar auto aan als vakantieverblijf. Op Airbnb staat de overnachting voor amper 9 euro per nacht. Gezien de prijs is dit misschien nog wel het overwegen waard, toch?  De locatie ligt op een steenworp van de kust en op een uurtje rijden van Londen. Toch willen we je wel even waarschuwen, want als wij het hebben over een auto, dan is dat ook echt zo. Het komt namelijk echt niet in de buurt van een camper of busje of enige andere luxe vervoersmiddelen.

auto achterbank auto achterbank

Een echt camping gevoel

De goedkoopste Airbnb in Groot-Brittannië wordt compleet geleverd met een opblaasbaar matras, kledinghanger, koeltas, kussens en een vuilnisbak in de kofferbak. De ramen zijn getint en er is ook een zonnescherm op de voorruit voor extra privacy en voor een lekker donkere kamer tijdens het slapen. Als gast heb je ook toegang tot een eigen toilet buiten. Het kattenbak-toilet heeft toilettasjes die kunnen worden vastgebonden en achtergelaten bij de achterdeur als ze vol zijn. Je hoeft het zelf dus niet een allemaal op te ruimen, het lijkt wel roomservice.

Heb je dus altijd al op een auto achterbank willen slapen, dan is dit je kans. Zie hier de foto’s van deze Airbnb. zou je een nachtje boeken?

auto achterbank auto achterbank