Sterrenchefs schitteren met Rond de Tafel

Het restaurant-concept waar absoluut een bezoekje aan moet brengen heet Rond de Tafel. Alleen de locatie al is er eentje om je vingers bij af te likken. Rond de Tafel bevindt zich namelijk in de Gashouder in Amsterdam, wat een toevoeging is aan de gehele ervaring. Er is hier rekening gehouden met het feit dat iedereen 1,5 meter afstand dient houden zodat men hier veilig kan eten en de reusachtige ruimte biedt plaats voor maar liefst 100 mensen om te eten. Hiernaast is het eten om van de watertanden (niet geheel onbelangrijk). Het eten zal namelijk bereid worden door de beste 1- en 2-sterrenchefs van Nederland. De chefs die ‘zomaar’ jouw diner zouden kunnen gaan bereiden zijn dus zeker niet de minste.

sterrenchefs michelin amsterdam (1)

Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam (2 michelinsterren), Richard van Oostenbrugge van restaurant 212 in Amsterdam (1 michelinster), Egon van Hoof van restaurant Mos in Amsterdam (1 michelinster), Soenil Bahadoer van restaurant de Lindehof in Nuenen (2 michelinsterren) en Wilco Berends van restaurant de Nederlanden in Vreeland (1 michelinster) zullen alles uit de kast halen om de bezoekers helemaal omver te blazen met hun gastronomische kunsten.

Check hieronder het schema van de sterrenchefs:

rond de tafel

Als jij dus met je vrienden, familie of met je partner het diner van jullie leven wil meemaken, dan dient dit concept hoog op je lijst te staan. Als jij graag een plekje wil kan je vanaf vandaag (13 juni 2020) reserveren via deze link. Deze smaakvolle actie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus, dus wees er op tijd bij.

Wat voor eten kan je verwachten?

Je kan kiezen om bij Rond de Tafel te gaan lunchen of te gaan dineren. Daarnaast kan je ook nog een bijpassend wijnarrangement krijgen. Het diner bestaat uit 5 uitmuntende gangen en kost je 69,50 euro. Je kan kiezen om dit te doen tussen 17:30 en 20:30 of tussen 20:30 en 23:30. Je kan dineren van woensdag tot en met zondag. Op zaterdag en zondag kan je lunchen voor 55 euro. Dit bestaat uit vier gangen en vindt plaats tussen 12:00 en 14:00.