Big Brother 2021 winnares Jill Goede

Jill Goede uit Aalsmeer deed in 2021 mee aan het realityprogramma Big Brother, waar zij een van de favoriete deelnemers van de kijkers was. Maar toch was er een periode waarin Jill niet zo geliefd werd bij de kijker en dat had alles te maken met verschillende gemene opmerkingen richting de medekandidaten. Uiteindelijk wist de blondine er toch met het prijzengeld vandoor te gaan en vertelt zij dat zij op persoonlijk vlak ook ontzettend is gegroeid.

Zo vertelde zij in een interview met LINDA: ‘Ik ben persoonlijk gezien echt gegroeid. Vóór dit avontuur vond ik alles eng en voelde ik me lelijk. Nu durf ik meer en doordat ik een periode lang geen social media had, ben ik meer van mezelf gaan houden.’  De winnares van Big Brother heeft er dus een mooie levenservaring bij, maar wat heeft zij eigenlijk met het prijzengeld van ruim 70.000 euro gedaan?

De Belastingdienst, donaties en een wagen

Samen met een Big Brother-collega blikt Jill terug op haar deelname aan het programma. Tijdens dit gesprek vertelt de winnares van Big Brother wat ze met al dit prijzengeld heeft gedaan. Eerst maakt ze een grapje: “Mijn gewonnen geld is naar de Belastingdienst gegaan. Ik heb niks meer over.” Gelukkig is niet alles naar de belastingdienst gegaan en heeft Jill er nog van alles van kunnen doen. Zo heeft zij haar opa terugbetaald voor haar opleiding, heeft zij geld gedoneerd aan het ziekenhuis en tot slot heeft zij een mooie bolide voor haarzelf gekocht, een Mini Cooper.

Verder vertelt Jill dat het laatste beetje van het prijzengeld er inmiddels dus doorheen is en dat zij echt niets meer over heeft van deze royale 70.000 euro. Maar goed, Jill heeft verder niets te klagen. Met haar deelname aan het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle zal zij waarschijnlijk aardig wat klussen binnenhalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jill Goede (@jillgoede_)