Rico geeft de sleutels aan Rensch

Rico Verhoeven werkt al langer samen Urban Automative. Eerder kreeg hij bijvoorbeeld een Audi RSQ8 in Porsche Oak Green van het bedrijf. Blijkbaar is dit Devyne Rensch ook opgevallen want hij gaat nu ook een auto van Urban Automative aan zijn wagenpark toevoegen. Op Instagram is te zien hoe hij de sleutels overhandigd krijgt van collega in de topsort Rico Verhoeven. Vanaf nu is Rensch de eigenaar van een gloednieuwe Audi Urban RSQ8.

Wat valt er allemaal te vertellen over de Audi Urban RSQ8 van Devyne Rensch?

Zoals gezegd rijdt Rensch vanaf nu dus in een Audi RSQ8, waarbij hij voor de zwarte versie heeft gekozen. Normaal gesproken heeft deze bolide een 4.0-liter V8 motor met 600 PK en 800 Nm. Daardoor rijdt deze snelle Audi in 3,8 seconden van 0 tot 100 kilometer per uur. Ook heeft de auto een topsnelheid van 300 kilometer per uur. Het is onduidelijk of de auto van Rensch ook deze specificaties heeft. Misschien heeft Urban Automative nog wat aanpassingen gedaan. Qua uiterlijk is dat in ieder geval gebeurd. Zo zien we nieuwe spoilers, splitter en sideskirts op de auto van Rensch.

Bij Urban Automative zijn ze duidelijk trots op de samenwerking. Hieronder zie je nog een extra video van de onthulling: