Een bierhouder onder de douche is handiger dan je denkt

Even onder de douche staan kan een ontspannen ervaring zijn, maar zo’n warme douche kan nog meer genieten worden als je tussendoor lekker een biertje kan drinken. In de volksmond wordt dit ook wel Douche & Pils genoemd. Het lastige is alleen dat je onder de douche niet echt plek hebt om je pilsje te laten staan. Zet je hem op de grond, dan heb je grote kans dat er water of zeep in komt. Dat zal je pils niet ten goede komen kunnen we je vertellen. Maar gelukkig is er een goede oplossing bedacht, een bierhouder voor onder de douche.

De bierhouder voor onder de douche kan op Bol.com worden besteld. Het mooie is dat ding helemaal niet duur is, je bent slechts twee tientjes kwijt. Het is dus een ideaal cadeau voor vrienden die het wel lekker vinden om een pilsje naar binnen te tikken.

bierhouder douche

Heb jij een bierdrinkende vriend die binnenkort jarig is of vind jij dat de kleedkamer bij jouw plaatselijke voetbalclub een upgrade verdient? Bekijk dan het product op Bol.com. (Update: momenteel is de bierhouder niet meer op voorraad. Houd dus de website van Bol.com in de gaten!)