Between His Legs

In Between His Legs legde Goldbach een aantal Nederlandse vrouwen, waaronder Janna Nieuwenhuijzen, Donnya Zidan en Roosje Kuizenga, op intieme wijze vast in hun eigen huis. De spannende serie van de 31-jarige fotograaf is het resultaat van ruim drie jaar werk. Voor de fotoserie ging Milan te werk volgens een vaste en effectieve formule. Via social media nam hij contact op met nog voor hem onbekende vrouwen van wie hij onder de indruk was. Hij vroeg om toestemming om ze in hun eigen huis te fotograferen. “Ik zocht meestal in de kringen van gemeenschappelijke vrienden waardoor er gauw wederzijds vertrouwen was”, aldus Goldbach. “We waren vreemden voor elkaar totdat de voordeur openging, wat natuurlijk heel spannend was. Doordat de shoot bij hen thuis was kreeg ik direct inkijk in hun persoonlijke leven.” De expositie gunt de kijker diezelfde zeldzame blik in de privéruimtes en persoonlijkheden van een aantal van Amsterdams meest intrigerende vrouwen. 

Een ode aan vrouwelijke schoonheid, avontuur en rock & roll.

Goldbach plaatst zichzelf met deze reeks in een lange artistieke traditie, waarbij hij zelf ook onderdeel uitmaakt van de foto’s. De toeschouwer is op zijn beurt niet langer de passieve voyeur, maar een intieme deelgenoot van iedere scène.

between his legs man man 01

Ware eyecatcher

Welke man houdt er nou niet van een mooie dame in zijn kamer? Precies. Deze sublieme shots kan jij in twee verschillende formaten aanschaffen en zo jouw woning een mannelijke upgrade geven. De foto’s zijn beschikbaar in twee formaten: 75 x 50 cm en 150 x 100 cm. Als je een betere indruk wilt krijgen van deze meesterwerken, kan je deze maand nog een bezoekje brengen aan de Concept Store op de Lange Leidsedwarsstraat 206 (open van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 en op afspraak). Voor meer informatie over de beschikbaarheid en de prijzen kan je een mailtje sturen naar info@milangoldbach.com. Check alvast een aantal van de intrigerende shots hieronder:

between his legs MAN MAN 03 Nanette-Man-Man between his legs MAN MAN 06 Donnya2