1. Donkerblauw

De meest voorkomende kleur voor een muts bij mannen is donkerblauw. Deze kleur muts is vrijwel met alles te combineren. De kleur versterkt blauwe ogen en is goed te dragen met een lichte huid. Want laten we eerlijk zijn, de meeste mensen in ons land lopen er in de winter niet heel zongebruind bij. Combineer het met een donkerblauwe, zwarte of grijze jas. Ga voor eenzelfde kleur sjaal en de winterlook is helemaal af.

donkerblauwe muts

Muts

donkerblauw €55,30 Shop nu

2. Lichtblauw

Een lichtblauwe muts is voor mannen met een iets donkerdere huid. Blauwe ogen komen ook erg mooi uit bij het dragen van een lichtblauwe muts. Combineer de muts met een donkere jas, zodat hij meer opvalt. De sjaal hoeft hierbij niet dezelfde kleur te zijn. Een perfecte kleur voor de mannen die iets meer willen opvallen.

lichtblauwe muts

Muts

lichtblauw €79 Shop nu

3. Gebroken wit

Een muts met een lichte kleur is nou eenmaal wat gewaagder en moeilijker te combineren. Een muts in het gebroken wit is hier een voorbeeld van. Het valt gelijk op wanneer iemand een muts draagt, en al helemaal als deze wit is. Toch komt een witte muts vaak voor. Hij is goed te combineren met donker gekleurde jassen en andere accessoires. Ook hierbij staat een wat donker gekleurde huid mooi.

witte muts

Muts

wit €55,30 Shop nu

4. Beige

De kleur die deze winter niet meer is weg te denken, is beige. De kleur is vrijwel met alles te combineren en het geeft een warme uitstraling. Een beige muts komt het best tot zijn recht bij een donkerblauwe of zwarte jas.

beige muts

Muts

beige €79 Shop nu

5. Donkergrijs

De kleur die niet in dit rijtje mag ontbreken, is donkergrijs. Deze kleur muts kan letterlijk bij alles gedragen worden. Bij elke kleur huid en jas komt deze muts tot zijn recht. Het is voor de rest makkelijk te combineren met anders accessoires zoals een sjaal. Deze hoeft niet dezelfde kleur te zijn, aangezien donkergrijs met alles te combineren is.

donkergrijze muts

Muts

donkergrijs €79 Shop nu