Voor degene die wel op wintersport gaan is het natuurlijk ook ideaal om hier een keer naar toe te gaan om alvast te wennen. Of zelfs een lesje te pakken voor het geval je juist voor het eerst op wintersport gaat.

Snowplanet Amsterdam

Snowplanet Amsterdam heeft twee pistes. Één voor de beginnende skier en één steile piste voor de gevorderde skier. Naast de pistes die voorzien zijn van echte sneeuw is er voor de extreme skier ook een funpark. Echter, is dit funpark in de winter kleiner dan in de zomer, maar dit mag de pret niet drukken. Ook is er een Après-ski bar te vinden zodat jij het optimale wintersport gevoel krijgt.

Snowworld Landgraaf

Snowworld in Landgraaf is de ideale plek om indoor te skien. Ze beschikken over 5 pistes waaronder de langste piste van Nederland. Bovendien is Snowworld in Landgraaf de grootste overdekte piste van Nederland. Er zijn 8 liften waaronder een 6-persoons stoeltjeslift, dit zegt wel iets over de grootte van de indoor skibaan. Ook hier is het hele jaar een funpark te vinden waar de tofste objecten in staan.

indoor skihal snowboarden MAN MAN

De Uithof Den Haag

Deze skihal beschikt over een piste van 211 meter en is gelegen vlakbij Kijkduin. De piste beschikt over vier liften, twee sleepliften die je naar de top van de piste brengen en twee bandliften speciaal voor kinderen en beginners. Ideaal, want zo hoef je niet lang te wachten voordat je weer naar boven kunt gaan. Overigens kun je hier 7 dagen per week een les nemen.

Skihal indoor MAN MAN skibaan

Alpincenter Bottrop

Ja ja, we weten dit is niet in Nederland. Maar het onderwerp indoor skihal kunnen we niet voorbij laten gaan zonder toch nog even onze Oosterburen te benoemen. Met een lengte van 640m is Alpincenter in Bottrop de langste indoor skibaan ter wereld. Ondanks dat is het vooral bekend om all-inclusive arrangementen zodat je de hele dag lekker onbeperkt kunt eten en drinken.

Wil je liever op een andere manier van de winter genieten? Check dan deze toffe schaatsbanen in Nederland!