Fight Club is de beste film op Disney+

Er zijn talloze goede films die je kan kijken op Disney+. Toch is er eentje die er echt uitspringt, namelijk Fight Club. Wat deze film ook zo speciaal maakt, zijn de acteurs die erin spelen. Het is namelijk echt een spannend stoer verhaal. Maar waar gaat de film over? Wij vertellen jullie meer over deze klassieker.

 

De verhaallijn van Fight Club

De bekende film Fight Club gaat over Jack (gespeeld door Brad Pitt), een verzekeringsinspecteur die het moeilijk heeft met zijn slapeloosheid. Toen ontmoette hij op een dag Tyler Durden, een zeepmaker. Tyler is er zeker van dat zelfverbetering is voor zwakke mensen is en dat zelfvernietiging meer in het leven juist waardevoller maakt. Jack en Tyler organiseren samen een ondergrondse vechtclub waar mannen hun innerlijke beest loslaten in allerlei heftige gevechten. Het zorgt voor een raar soort broederschap onder de mannen dat als snel gevaarlijke vormen aanneemt. Na het zien van deze gruwelijke film snap je vast dat hij de beste Disney+ film is.

Check hier de trailer van Fight Club:

 

De cast is van wereldklasse

De film Fight Club is een oude film. Hij is namelijk uitgebracht in 1999. De film heeft personages waar je u tegen zegt. Laten we beginnen met een van de grootste acteurs in de wereld: Brad Pitt (59). Brad Pitt is een acteur die al jaren lang ervaring heeft op de set. Hij heeft in talloze films gespeeld, maar zijn doorbraak was toch wel de film Thelma and Louise uit 1991. Toen begon eenmaal het balletje te rollen, fans bleven naar hem kijken. Niet alleen Brad Pitt mocht in de film shinen, ook de bekende Edward Norton, Jared Leto, Helena Bonham Carter en nog veel meer mochten erin spelen.

Hoe beoordelen de kenners van IMDb het?

Er zijn veel positieve meningen over deze nieuwe Netflix-film. Zo beoordeelt IMDb de film 8.8 van de 10 sterren. En ook bij Rottentomatoes is hij ook heel erg goed, want daar geven ze de film 79% (Average Tomatometer) en 96% (Audience Score). Echt top dus. Het heeft dus niets voor niet zulke goede beoordelingen. Dus deze film is het zeker waard om op je lijstje te zetten, als je hem nog niet hebt gezien.

Helaas is Disney+ niet gratis te bekijken. De abonnementsprijzen bij Disney+ is, als je per maand wil betalen kost het 10,99 euro. Als je al zeker weet dat je vaak Disney+ gaat kijken is het misschien beter om een jaar abonnement te kopen, die 109,90 euro kost. Dan kan je het overal op gaan kijken.