Kingsland Festival

Kingsland Festival is hét succesvolste en grootste festival op Koningsdag, dat in 2024 voor de 10e keer plaats zal vinden. Daarnaast is Kingsland Festival één van de grootste festivals, waar jaarlijks zo’n 70 duizend mensen op af komen. De eerste editie van Kingsland Festival vond in 2013 plaats in Amsterdam en inmiddels heeft het festivals edities in Amsterdam, Groningen en Rotterdam.

Op Koningsdag staat eenheid en solidariteit in Nederland centraal en dit zijn dan ook de woorden die het festival het beste begrijpen. Muziek brengt ons samen, net zoals Koningsdag dat ieder jaar weer doet. Op Kingsland Festival zijn er verschillende artiesten aanwezig met verschillende muziekstijlen die variëren van EDM en deelhouse, tot hardstyle en urban. Dus zoek jij nog een last-minute feestje voor Koningsdag, dan weet je waar je moet zijn.

Scoor je tickets voor Kingsland hier.

Awakenings Upclose

Één van de beste festivals van 2024 ligt qua datum alweer om de hoek. Op 18 en 19 mei vindt Awakenings Upclose weer plaats. Dit populaire festival zal plaatsvinden in Spaarnwoude, en lijkt de uitgelezen plek voor de techno-liefhebber. Met meer dan 25 verschillende artiesten zoals Marlon Hoffstadt, Funk Assault, Azyr en Marie Montexier belooft dit weer een behoorlijke happening te worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)

Scoor je tickets voor Awakenings Upclose hier.

Datum: 18 + 19 mei, Spaarnwoude

Amsterdam Open Air

In het eerste weekend van juni vindt Amsterdam Open Air weer plaats, uiteraard in Amsterdam. Dit brute evenement met meer dan 150 artiesten zoals Benny Rodriguez, Jonna Fraser, Ida Engberg en Philou Louzolo lijkt een gezellig festival, vol met verschillende muziekstijlen.

Bestel je tickets voor Amsterdam Open Air hier.

Datum: 1 + 2 juni, Amsterdam

Defqon.1

Wederom een festival voor de absolute techno-liefhebber. Defqon.1, in Biddinghuizen, staat al voor een behoorlijke tijd bekend als hét techno-evenement. Het festivalterrein naast Walibi wordt voor vier dagen lang omgetoverd tot technoparadijs met harde muziek. Met artiesten als Ran-D, Angerfist, Showtek, Brennan Heart, Sound Rush, en Sefa lijkt dit festival de gelegenheid om even helemaal los te gaan en flink te dansen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Defqon.1 Festival (@defqon1)

Scoor je tickets voor Defqon.1 hier.

Datum: 27 – 30 juni, Biddinghuizen

Awakenings Summer Festival

Het Awakenings Summer Festival te Hilvarenbeek beloofd ook dit jaar weer een groot succes te worden. Van 7 tot 9 vindt het feest plaats, waar absolute grootheden in de wereld van de techno tezamen komen. Bekende artiesten zijn: Adiel, Blawan, Chaos in the CBD, Honey Dijon, Freddy K, Helena Hauff, SPFDJ, Patrick Mason en nog veel meer. Zoals ze het zelf omschrijven: een intieme gezellige ravesfeer. Dat belooft weer een succes te worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)


Scoor hier je tickets voor het Awakenings Summer Festival.

Datum: 7-9 juli, Hilvarenbeek

Mysteryland

Deze absolute klassieker mag uiteraard niet in het lijstje met beste festivals van 2024 ontbreken. Van 30 augustus tot 1 september vindt Mysteryland weer plaats, en die wil je absoluut niet missen. Met welbekende artiesten zoals Kriss Kross Amsterdam, Oliver Heldens, Yellow Claw en Nicky Romero lijkt het festival ook dit jaar weer een heerlijke festiviteit te zijn. Het gezellige feest met voornamelijk electronic- en dance-muziek doet menig mens en artiest samenkomen, en geeft je gegarandeerd een lekker bewogen weekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mysteryland (@mysteryland_official)

Koop via deze link je tickets voor Mysteryland 

Datum: 30 augustus t/m 1 september, Haarlemmermeer

TAPT Festival

Zin in een oergezellig drankje? TAPT Festival komt met maar liefst 12 feestelijke festivals door het gehele land, voornamelijk in de grotere steden. TAPT Festival is een heerlijk borrelfestival. Perfect voor de festivalganger die van gezelligheid, een zalig (alcoholvrij) biertje, wijntje of cocktail houdt; the’ve got it all. Op deze ideale locatie om het weekend in te luiden, zijn er absolute mogelijkheden om de heupen los te gooien tijdens de silent disco, of bij het altijd gezellige hoofdpodium. Met goede hits, meezingers en dansplaten is gezelligheid gegarandeerd. Op de zaterdag begint het festivalfeest al vanaf 13:00, waardoor je heerlijk ontspannen de middag in kan luiden. Dit kan bijvoorbeeld perfect met de grote hoeveelheid spellen zoals een potje mega-Jenga, een oergezellig potje thirty seconds, of natuurlijk met een klassiek potje beerpong. Genoeg mogelijkheden in ieder geval! De eerste editie vindt al plaats op 10 en 11 mei in Amsterdam-Oost. Oftewel, scoor als de wiedeweerga je tickets voor TAPT Festival

tapt bierfestival

Scoor hier je tickets voor Tapt Festival.

Lago Lago

Een andere parel voor deze zomer is het oergezellige Lago Lago. Zo organiseren zij een brute meerdaagse festivalvakantie, op een heerlijke locatie. Het festival wordt georganiseerd op recreatiegebied Stroombroek in de Achterhoek. Dit zalige gebied met mooie natuur wordt omgetoverd tot een heus feestterrein. Met artiesten als Antal, Carista, Ame, Coloray, Kama Masalo en Acid Pauli, is het mogelijk om goed van de muziek te genieten, en daarbij heerlijk met de blote voeten in het strand te woelen, of een duikje te nemen in het verkoelende water.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lago Lago (@lagolagofestival)

Datum: 28-30 juni, Braamt

Scoor je tickets voor Lago Lago hier